Apparatuur voor manicure en pedicure

Apparatuur voor manicure en pedicure

Manicures en pedicures zijn populaire diensten. Bijna elke moderne vrouw probeert zo vaak mogelijk een schoonheidssalon te bezoeken om haar nagels te lakken en er verzorgd uit te zien. Tegenwoordig zijn deze diensten niet alleen beschikbaar voor vrouwen, maar ook voor mannen.


De beste apparatuur voor manicure en pedicure


Daarom vonden manicure- of pedicureprocedures plaats in een comfortabele omgeving en kan de meester zijn professionaliteit aan klanten tonen, speciale apparatuur is nodig. Elke kunstenaar moet onthouden dat de kwaliteit van zijn werk, en dus zijn succes, afhangt van hoe goed hij de apparatuur selecteert.

Op onze site kun je alles halen wat je nodig hebt voor manicure en pedicure, namelijk een geldrooglamp, nagelvijlen, buffs, stoelen en tafels, een pedicure- en manicurebad, een sterilisatiecontainer, nagelriemsticks, lampen, handdoeken en nog veel meer. . Een verscheidenheid aan producten zal alle meesters van manicure en pedicure bevallen, wat betekent dat we u kunnen helpen.

We hebben alleen de beste moderne apparatuur en het zal u bevallen met een lange levensduur, wat betekent dat het niet elk jaar hoeft te worden vervangen.

Voordelige apparatuur voor pedicure en manicure kunt u bij ons bestellen. De afgelopen jaren levert het actief cosmetische producten aan de Europese markt en we maken onze klanten altijd blij.


Comfortabele winkelvoorwaarden


Ons bedrijf staat klaar om u te plezieren met comfortabele online winkelvoorwaarden. U kunt snel en vakkundig een keuze maken en dit alles dankzij een uitstekende interface, handige zoekfunctie en professionele ondersteuning. Wij staan ​​klaar om contact met u op te nemen en gekwalificeerde hulp te bieden. Onze ervaren managers zijn uw onmisbare assistent. Ze helpen iedereen graag.

Hier vind je manicure- en pedicureproducten tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor er geen reden is om tijd te verspillen aan het zoeken naar een andere winkel en je gemakkelijk je geld bij ons kunt besparen.

Veel succesvolle schoonheidssalons zijn onze vaste klanten geworden; ze zijn trots op hun klanten en stellen ze nooit teleur. Koop bij ons en uw succes is gegarandeerd!Pedicure stoel KP-11
579,00€
Pedicure stoel KP-23
550,00€
Pedicurestoel KPE-1
1.499,00€
Pedicurestoel KPE-6
1.026,00€
Pedicurestoel SPA 1442
3.084,00€
Pedicurestoel SPA ZD-905
639,00€
1 - 12 van 12 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€