Pedicurestoel KPE-6

Productcode:
1398
Leverancierscode:
KPE-6
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.026,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van nagelspecialisten en eigenaren van manicurestudio's wordt op de website ems-beauty.es een pedicurestoel KPE-6 gepresenteerd. Een dergelijk functioneel model zal zowel door artsen als door patiënten worden gewaardeerd.
Functionele functies

De KPE-6 stoel is zo praktisch en origineel dat uw patiënten er graag de hele procedure in zitten. Het kan worden omschreven als een "cosmetische troon" omdat het geautomatiseerd en eenvoudig te bedienen is. We presenteren drie kleuren van deze stoel, u kiest uw favoriet en wij voldoen aan uw wensen.
Het is geschikt voor huidbehandeling en reiniging, pedicure, manicure, verschillende ultrasone procedures en andere populaire manipulaties. Als u met dit cosmetische meubel werkt, zult u blij zijn. We zijn er zeker van dat uw concurrenten niet op zoek zijn naar een vooruitstrevende schoonheidsstoel, dus het kopen van deze stoel zal u veel aantrekkelijker maken voor klanten en in de nabije toekomst veel bestellingen toevoegen.
De afmetingen van de KPE-6 stoel zijn 100x60x75 cm Houd er rekening mee dat kleuren op verschillende apparaten enigszins kunnen afwijken, afhankelijk van uw monitor. Tegelijkertijd past het, welke kleur u ook kiest, perfect in het interieur van uw salon en wordt het zijn handelsmerk.
Bestelling levering

Als u een geschikte pedicurestoel heeft gevonden, kunt u deze voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty webshop kopen. Aangezien we al meer dan 10 jaar apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten veel winstgevender dan die van andere leveranciers. Bovendien krijgt u bij aankoop een garantiekaart.
Levering vindt plaats in heel Europa. U hoeft alleen de juiste koeriersdienst te kiezen. U kunt de goederen desgewenst ook zelf ophalen uit het magazijn.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Dit kunt u doen door de nummers op de site te bellen. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.