Massage tafeldekens

Massage tafeldekens

Hygiëne en sterilisatie zijn erg belangrijk voor elke schoonheidssalon of schoonheidssalon. De werkplek van elke esthetiek, omgeving, muren, meubels moeten schoon en goed verzorgd zijn. Er zijn verschillende soorten cosmetische ingrepen waarvoor wegwerpmaterialen nodig zijn. Wegwerpmaterialen maken het werk gemakkelijker en beschermen de klant en operator tegen het risico op infectie.


Autoclaven en andere apparaten worden gebruikt om manicure- en pedicure-instrumenten te steriliseren. In plaats van massage wordt er gebruik gemaakt van tango, pantoffels en bedspreien.


De hoes is een onmisbare hulp voor een effectieve massage en het welzijn van de cliënt. De hoes garandeert uitstekende hygiënische omstandigheden, voorkomt de vorming van bacteriën en verlengt de levensduur van de wieg zelf. De wegwerphoes is praktisch, gemaakt van natuurlijke materialen en voelt prettig aan. De hoes wordt met een elastische rand op het bed bevestigd en kan na verschillende ingrepen eenvoudig worden verwijderd.


De hoes is een handige en economische oplossing die maximale hygiëne garandeert en is ook ideaal voor schoonheidssalons.


Op onze website bieden wij aan om alle wegwerpproducten te kopen die nodig zijn voor schoonheidssalons. Met onze producten kunt u uw klanten elke schoonheidsbehandeling op het hoogste niveau aanbieden, zonder verdere onaangename verrassingen.


Wij zijn een vertrouwd bedrijf

Wij bieden producten van hoge kwaliteit

We waarderen elke klant en garanderen een snelle levering1 - 16 van 25 (2 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€