Wax kits

Wax kits

Harsen blijft populair. Veel vrouwen dromen ervan om permanent van ongewenst lichaamshaar af te komen en zich tot cosmetische ingrepen te wenden. Met behulp van harsen kun je permanent haar op verschillende delen van het lichaam verwijderen.


Alles voor ontharen en paraffinewas


Harsen en paraffine zijn populaire schoonheidsbehandelingen. Garandeert een gladde huid zonder beschadiging. Dergelijke procedures zijn veilig. Ze zijn van hoge kwaliteit en professioneel als u speciale apparatuur en verbruiksartikelen gebruikt.


Elke schoonheidssalon zou alles moeten hebben voor wax-epilatie en paraffine. Deze procedures vereisen ontharingsgereedschap, cassettewas, paraffinewas, vetvrij papier en andere verbruiksartikelen. Dit alles kan snel en goedkoop worden gekocht op onze portal. Als al deze apparaten en materialen zich in het arsenaal van een specialist bevinden, kan hij de procedure op een hoog professioneel niveau uitvoeren en zich bij zijn klanten voegen.


Als u over de benodigde gereedschappen en benodigdheden beschikt, kunt u de behandeling veilig thuis uitvoeren. Speciale uitrusting toont zijn onberispelijke eigenschappen en hoge kwaliteit.


Gunstig eenvoudige en gemakkelijke aankoop


Al onze klanten zijn tevreden over de kwaliteit van aangekochte cosmetische producten. En dit alles omdat we een strikte controle uitoefenen op de kwaliteit en functionaliteit van alle producten. We zijn er absoluut zeker van dat welk apparaat u ook koopt, het zeker een lange levensduur, bruikbaarheid en efficiëntie zal tonen.


Onze voordelen: de hoogste kwaliteit van dienstverlening, een garantie van 100% productkwaliteit, een breed assortiment, serviceondersteuning, een individuele benadering van elke klant en snelle levering naar elke stad in Europa.


Hier koop je alles voor ontharen en paraffine, dus schiet op en maak nu je keuze!1 - 16 van 27 (2 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€