Opleiding

Opleiding


Wij nodigen u uit om de training over cosmetische apparatuur online te volgen!


De cosmetische apparatuur die in de online winkel "EMS-Beauty" wordt gepresenteerd, is een complex apparaat en om het potentieel ervan te benutten is het noodzakelijk om over kennis te beschikken waarmee u de aangeschafte apparatuur volledig kunt gebruiken. We leiden voortdurend schoonheidsspecialisten op en geven advies over de gebruiksregels van onze apparatuur aan specialisten die de bij ons gekochte apparatuur al gebruiken en geven advies aan alle potentiële kopers die op het punt staan apparatuur bij ons te kopen voor hun schoonheidssalons en studio's. .


De adviseurs van de winkel "EMS-Beauty" kunnen in online-modus advies geven en cosmetologen opleiden om te werken met de door ons gepresenteerde cosmetologische apparatuur. Consultatie en training kunnen in verschillende vormen plaatsvinden: aan de telefoon, via Skype, in videoconferentiemodus. Naarmate er trainingsaanvragen worden ontvangen en verzameld, houden we bovendien seminars voor gespecialiseerde schoonheidsspecialisten over verschillende aspecten van het gebruik van onze technologie.


De training wordt gegeven door onze adviseurs, die door de jaren heen waardevolle ervaring hebben opgedaan op het gebied van hardwarecosmetologie en grondig bekend zijn met de mogelijkheden en bedieningsregels van het gehele door ons gepresenteerde assortiment apparatuur. Informatie over data en onderwerpen van seminars, methoden en overlegmethoden kunt u verkrijgen door te bellen naar de telefoonnummers die op de site staan vermeld.