Anti-decubitusmatrassen

Anti-decubitusmatrassen

Anti-decubitusmatrassen tegen de beste prijs van Europa!


Als u op zoek bent naar hoogwaardige anti-decubitusmatrassen, neem dan contact op met de winkel ems-beauty.es. Hier vindt u een groot assortiment duurzame, betrouwbare en effectieve producten tegen een scherpe prijs. Start uw zoektocht als u een functioneel apparaat wilt vinden dat het leven van bedlegerige patiënten gemakkelijker maakt.

Soorten medische producten


Op de markt voor medische apparatuur worden statistische en dynamische anti-decubitusmatrassen gepresenteerd. Statistische exemplaren doen meer denken aan orthopedische matrassen, gemaakt van dichte materialen die de vorm van het lichaam onthouden. Deze producten zijn voorzien van een waterdichte behuizing, zijn bovendien gemakkelijk in gebruik en betaalbaar. Ze worden als ideaal beschouwd voor het voorkomen van necrotische weefselveranderingen bij bedlegerige patiënten en voor de behandeling van doorligwonden graad 1-2. Als de huidveranderingen ernstig zijn, is het beter om een ​​dynamisch matras voor doorligwonden aan te schaffen

Dynamische matrassen zijn uitgerust met een speciale compressor die lucht door de kamers blaast en een massage-effect heeft op de huid en zachte weefsels. Luchtbeweging verbetert de microcirculatie en bloedcirculatie in weefsels, neutraliseert spierspanning, vermindert pijnlijke druk, voorkomt de ontwikkeling van doorligwonden en versnelt de wondgenezing. Bovendien zorgt het dynamische product voor een continue luchtcirculatie onder het lichaam, waardoor de huid wordt beschermd tegen luieruitslag. Daarom wordt het beschouwd als de beste optie voor volledig geïmmobiliseerde patiënten.

Matrassen verschillen onder andere in type constructie. De uit secties bestaande cilinders bestaan ​​uit horizontaal geplaatste cilinders, waarin afwisselend lucht wordt toegevoerd om de patiënt een intense massage te geven. Meestal worden ze gekocht voor mensen met ernstige necrotische weefselveranderingen. Maar de cellulaire hebben een ander ontwerp, dat doet denken aan een honingraat, omdat het uit veel ruitvormige kamers met scheidingswanden bestaat. Dit type ontwerp verbetert de lokale bloedcirculatie en bevordert een snellere wondgenezing.

Hoe u het juiste product kiest


Bij de keuze van anti-decubitusmatrassen moet rekening worden gehouden met de individuele kenmerken van de toestand van de patiënt. Om de juiste keuze te maken, moet u daarom bij de aankoop op verschillende kenmerken letten:

Denk aan het uiterlijk en het ontwerp. Statistische zijn meer bedoeld voor preventieve behandeling bij patiënten die zelfstandig hun lichaamshouding kunnen veranderen. Maar als u volledig geïmmobiliseerd bent, is het beter om een ​​dynamisch product aan te schaffen. Ook als de patiënt de eerste manifestaties van doorligwonden heeft, is een cellulair model met een compressor geschikter voor hem. Maar in een ernstiger stadium van ziekteprogressie zijn sectionele modellen geschikter.

Toegestane belasting. Elk product heeft zijn eigen maximaal toegestane belasting. Daarom moet u vóór de aankoop rekening houden met het lichaamsgewicht van de persoon en extra reserve aanhouden. Voor een patiënt van 110 kg is het dus beter om een ​​matras te nemen met een draagvermogen van minimaal 120 kg, zodat hij zich zo comfortabel mogelijk voelt.

Dimensies. Het anti-decubitusmatras moet perfect op het bed passen, zonder door te hangen, om de effectiviteit van het product niet te verminderen. Wij adviseren daarom een ​​matras van dezelfde maat of iets kleiner te kiezen, maar in geen geval groter.

Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan extra functies, rekening houdend met de kenmerken van de patiënt, om de meest succesvolle aankoop te doen.

Waarom contact met ons opnemen


Nadat u heeft besloten een matras tegen doorligwonden aan te schaffen, heeft u de juiste beslissing genomen door contact op te nemen met de online winkel ems-beauty.es. Hier vindt u een grote keuze aan gecertificeerde producten, rechtstreeks geleverd door fabrikanten. Hierdoor zijn onze prijzen een orde van grootte lager dan in andere winkels, waardoor u een kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs kunt kopen.

Daarnaast ontvangt u in onze winkel een certificaat van de fabrikant, garantie op service en indien nodig gratis training over het gebruik van het product. Bij storingen bent u verzekerd en voeren onze specialisten de eventuele reparatiewerkzaamheden uit. Een bijzonder pluspunt is dat het mogelijk is om bezorging naar alle steden van Europese landen te bestellen.

Verder advies nodig? Neem hiervoor contact op met de winkelmanager. Vul hiervoor een terugbelverzoek in of bel ons op de nummers die op de website staan ​​vermeld, dan helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.Anti-decubitus matras M-8
60,00€
1 - 2 van 2 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€