Vacuümrollers voor massage

Vacuümrollers voor massage

Vacuümtherapie is volledig pijnloos, het maakt gebruik van het effect van vacuüm om ontstekingsremmende en ontgiftende effecten te bieden. Er wordt een zuigend effect gecreëerd op het behandelde gebied, waardoor je in enkele sessies cellulitis van de heupen, dijen, billen en buik kunt elimineren. Vacuümtherapie is zeer effectief en kent praktisch geen contra-indicaties. Met deze techniek kunt u ook de doorbloeding verbeteren, veneuze insufficiëntie versnellen en tegengaan. Om deze reden kunnen pathologieën van het vasculaire type, zoals arteriosclerose van de onderste ledematen, worden behandeld met vacuümtherapie. Verder. vacuümbehandeling is zeer effectief voor weefsellymfedrainage.


In de esthetische geneeskunde geeft vacuüm uitstekende resultaten, maar vacuümtherapie komt uit de Chinese geneeskunde. Momenteel worden glazen of plastic bekers op de gewenste plekken geplaatst en wordt er een vacuüm in gecreëerd. Deze methode zorgt voor een windeffect dat de bloedtoevoer naar het behandelde gebied verhoogt, de bloedcirculatie en zuurstofvoorziening stimuleert en het metabolisme en de ontgifting versnelt.


Deze methode is eenvoudig maar veilig en daarom erg populair geworden. Op esthetisch gebied helpt vacuümtherapie huidimperfecties zoals acne, cellulitis, littekens en spataderen te bestrijden. Vacuümtherapie wordt uitgevoerd met behulp van speciale apparaten. Vacuümtherapie garandeert echter goede resultaten, maar ze zijn langzamer en korter dan andere cellulitisbehandelingen.


Op onze website kun je in ieder geval een stofzuiger kopen. Wij garanderen u gecertificeerde apparaten. We werken rechtstreeks samen met fabrikanten en bieden onze klanten daarom de beste prijzen op de markt.1 - 16 van 39 (3 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€