Apparaten voor microstroomtherapie

Apparaten voor microstroomtherapie

Peeling is een esthetische procedure, waardoor de huid gezond, elastisch en strak wordt. De moderne cosmetische industrie biedt een reeks ultrasone peelingmachines die deze procedure met succes uitvoeren. Professionele apparatuur van dit type is een echte truc voor professionals in schoonheidssalons.


Apparaten voor microstroomtherapie: kenmerken en voordelen


Elke persoon moet de conditie van zijn huid nauwlettend in de gaten houden, de vervuiling ervan voorkomen en er constant voor zorgen, anders kan de huid zijn gezonde kleur verliezen, slap worden, dof worden en snel oud worden. Het overwinnen van huidproblemen is tegenwoordig veel gemakkelijker en sneller geworden, en vooral - absoluut veilig. Moderne cosmetica-apparatuur blijft zowel schoonheidsspecialisten als hun klanten in verrukking brengen.

Gezichtsreiniging zal effectiever zijn als de schoonheidsspecialist echografie gebruikt, en dit heeft op zijn beurt een positief effect op de cellen van de opperhuid en opent de poriën maximaal, wat een diepe reiniging van het gezicht mogelijk maakt. Tijdens de peeling krijgt de huid alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen en wordt daardoor glad, mooi en gezond.

Er is veel vraag naar ultrasone gezichtsreinigers. Zonder dergelijke technologie is het moeilijk om een ​​schoonheidssalon voor te stellen.

Peeling wordt door veel moderne vrouwen gebruikt en met deze procedures kunnen alleen positieve resultaten worden behaald. Het gebruik van gezichtsreinigingsapparatuur helpt dode cellen te verwijderen, de opperhuid te reinigen en huidweefsels te herstellen. Na de ingreep wordt de huid schoon en minder gevoelig voor externe factoren. Hardware peeling wordt vaak gebruikt voor huidverjonging. Deze methode is een van de meest effectieve en stelt u in staat om zelfs in de meest hopeloze gevallen uitstekende resultaten te behalen. Gezichtsreinigers zijn vooral in trek bij vrouwen met een vette en gecombineerde huid.


De gezichtsreiniger heeft de volgende onmiskenbare voordelen:

 •        reinigt de poriën diep;
 •        verbetert metabolische processen;
 •        stimuleert de aanmaak van collageen;
 •        overwint problemen zelfs in de moeilijkste delen van de huid;
 •        absoluut veilig en effectief;
 •        houdt het resultaat lang vast;
 •        uitstekende resultaten worden in korte tijd behaald;
 •        vereist geen herstelperioden;
 •        heeft praktisch geen contra-indicaties.


Het resultaat na peeling met apparaten: zijdezachte, schone, zachte, frisse en elastische huid.


Wilt u geld besparen op winkelen? Wil je snel kopen en geen spijt van je keuze? Wij nodigen u uit om te profiteren van de beste aanbiedingen van de European Medical Systems winkel:

 • uitgebreid en breed assortiment. U kunt bij ons schilapparatuur van de beste fabrikanten kopen, het aangeboden assortiment zal zelfs voor de meest veeleisende klanten interessant zijn;
 • eerlijke prijzen. Bespaar bij ons, koop uitstekende en betaalbare cosmetica-apparatuur en bespaar uw economische middelen;
 • eersteklas dienstverlening. Deskundige adviseurs staan ​​klaar om u te helpen en te adviseren over de meest populaire modellen;
 • snelle bezorging. De goederen worden geleverd met minimaal tijdverlies, dus haast u om vandaag nog een bestelling te plaatsen!
 • Verras uw klanten met hoogwaardige peeling en ze zullen uw werk waarderen.


1 - 8 van 8 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€