Microtherapie apparaat AS-1005

Productcode:
1457
Leverancierscode:
1579
Beschikbaar:
Op voorraad

265,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es een klein AS-1005 microstroomtherapieapparaat. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u verschillende zorgprocedures voor gezicht en lichaam uitvoeren.
Functionele kenmerken

Het AS-1005 microstroomtherapieapparaat is ontworpen om een ​​gunstig effect te hebben op het lichaam op cellulair niveau. De bloedsomloop en het lymfestelsel, evenals alle lagen van de opperhuid, worden aangetast. Elektrische impulsen zorgen voor een regenererend effect en starten de herstelprocessen van het lichaam, waardoor de immuniteit wordt verhoogd.
Met behulp van microstromen is het mogelijk:
pijn verminderen na een operatie;
ontstekingsprocessen verminderen;
jeuk elimineren;
overgevoeligheid van de huid verminderen;
wallen elimineren;
het proces van het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam versnellen.
Model AS-1005 is uitgerust met twee modi voor de behandeling van het gezicht, hals, decolleté. En de sterkte van de stroom wordt voor elke patiënt individueel geselecteerd, afhankelijk van zijn probleem, leeftijd en kenmerken van het lichaam. Om de procedures uit te voeren, worden elektroden gebruikt, evenals een speciale tip voor het behandelen van bepaalde gebieden.
Verbod op gebruik

Het is ten strengste verboden om het systeem te gebruiken met dergelijke contra-indicaties:
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
oncologische ziekten;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
epilepsie en andere psychische stoornissen;
eerdere hartaanvallen en beroertes;
individuele intolerantie voor de procedure;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Voordat u doorgaat met de procedure, is het uw verantwoordelijkheid om erachter te komen of de patiënt gezond is en niet wordt geschaad door de behandeling. Alleen als er geen contra-indicaties zijn, zal de procedure een positief resultaat opleveren.
Een apparaat kopen

Interesse in ons aanbod? Bestel dan een microstroomapparaat voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty webshop. De kosten van onze apparatuur zijn 10% lager dan die van andere leveranciers, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent in geval van storing. U kunt ook gratis leren hoe u het apparaat kunt gebruiken.
Trainingen vinden plaats op afstand of lokaal met oefenen op modellen. U kiest zelf het formaat. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties bevestigt. Bovendien kunt u de levering naar elke uithoek van het land regelen.
Neem voor het plaatsen van een bestelling contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Apparatuurparameters:

Stroomspanning - 8-9000 mA

Frequentie - 50-60 Hz

Spanning - 110-220 V

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.