Massagetafels

Massagetafels

Massage is de beste manier om een ​​pauze te nemen van het huishoudelijk werk, de drukte van de stad en gewoon te ontspannen na lange uren werken. Bij het betreden van een spa of massagesalon hoopt een persoon aangename sensaties te krijgen, te ontspannen en te genieten van de sfeer van comfort. Ervaren massagetherapeuten en schoonheidsspecialisten weten dat het zonder goede apparatuur onmogelijk is om deze doelen te bereiken. Koop een kwalitatieve massagetafel voor in je interieur. Dit is de eerste belangrijke stap op weg naar succes!


Massagetafels voor elke smaak en kleur!


De massagetafel is het belangrijkste onderdeel van het interieur van elke massageruimte. Als het meubilair in uw massagesalon zijn verkoopbare uitstraling heeft verloren of u uw klanten wilt plezieren met geheel nieuwe apparatuur, dan vindt u hier de meest exclusieve massageapparatuur! Met onze hulp kunt u uw werkplek uitrusten met de meest functionele massagetafels. De website van het European Medical System presenteert massagetafels in verschillende kleuren, gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten voldoen volledig aan de behoeften van zowel de klant als de specialist die de massageprocedure uitvoert. We hebben de meest comfortabele massagetafels geïntroduceerd om te gebruiken. Veel modellen zijn gereguleerd, getransformeerd. Als gevolg hiervan kan de therapeut voor elke cliënt een tafel dekken om hen een echt meeslepende massage-ervaring te geven. En je wilt toch ook je klanten voor je winnen?


Waarom is ons bedrijf zo goed?


Ons bedrijf levert al bijna 10 jaar met succes apparatuur voor schoonheidssalons, schoonheidssalons en spacentra. Een breed assortiment, de mogelijkheid om producten in termijnen te kopen, levering door heel Europa - dit is een korte opsomming van de voordelen van samenwerking met European Medical Systems! We werken rechtstreeks samen met fabrikanten, wat de kwaliteit van de aangeboden producten garandeert. Daarnaast bieden we service en garantieondersteuning aan onze klanten. Op onze website selecteert u zeker apparatuur voor uw schoonheidssalon of massageruimte. We voegen systematisch nieuwe meubels, nieuwe modellen massagetafels toe aan onze online etalage voor meer comfort. Prijzen zijn zeer betaalbaar. Schiet op om een ​​toonaangevend bedrijf te worden dat elke klant tevreden kan stellen!Cosmetologie bank KO-4
215,00€
Cosmetologie bank KP-3
340,00€
Cosmetologie bank KR-9
535,00€
Massagetafel SM-8
199,00€
Verwarmde pedicurestoel KPE-4
2.275,00€
Pedicure fauteuil КРЕ-38
2.150,00€
Stoel voor pedicure KP-12-1
950,00€
Massagetafel KRE 39 DAY DREAMS
3.000,00€
Pedicure stoel KPE-3709
1.950,00€
Cosmetologie bank KO-8-3
365,00€
Cosmetologie bank KO-8 AYANA
537,00€
Cosmetologie bank KP-1
256,00€
1 - 16 van 82 (6 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€