Cosmetologie bank KO-4

Productcode:
1306
Leverancierscode:
3567
EAN:
129074
Beschikbaar:
Op voorraad

215,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems heeft het genoegen u de massagetafel KO-4 voor te stellen. Hiermee zal elke massageprocedure ongelooflijk comfortabel zijn voor de patiënt en de arts.
Apparatuur voordelen

Kies altijd de hardwareversie die het beste bij u past. Massagetafel KO-4 kan zowel voor schoonheidsbehandelingen als massages worden gebruikt. U en uw medewerkers kunnen deze tafel gebruiken voor verschillende handelingen: met enkele bewegingen de rugleuning omhoog brengen, de armleuningen plaatsen.
En daarna keert het apparaat snel terug naar de tafelpositie. Het metalen frame is zeer duurzaam, ook geschikt voor klanten met aanzienlijk gewicht. De hoes is gemaakt van water- en oliebestendig materiaal en is gemakkelijk te onderhouden. Lichte kleur past zich gemakkelijk aan elk interieur aan.
Heb je de juiste massagetafel gevonden? Je kunt het bestellen via de EMS-Beauty webshop voor een prijs die een orde van grootte lager ligt dan in andere winkels in het land. De reden hiervoor zijn de jarenlange rechtstreekse leveringen van fabrikanten. Daarnaast leveren wij een garantiekaart waarmee u verzekerd bent in geval van storing.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Hoogte - 71 cm

Lengte - 184 cm

Breedte - 64 cm

Frame - chroom

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.