Blog artikelen


Massagetafels: hoe kies je het juiste model?

De massageprocedure is een populaire methode van zowel behandeling als ontspanning. Aangezien deze methode door elke tweede persoon wordt gekozen, moet de massagetafel waarop de procedures worden uitgevoerd, aan alle eisen voldoen en volledig comfortabel zijn. Om voor u het beste model te kiezen, he..
23/06/2022 628 Read more... →

Cosmetologie-apparatuur voor schoonheidssalons: wat eerst kopen?

Het kopen van schoonheidsapparatuur, vooral in de openingsfase, is een erg lang proces. De reden is een grote verscheidenheid aan apparaten, waardoor je in een verdoving kunt vallen, in een poging erachter te komen wat nauwkeurig zal worden gebruikt en wat inactief zal zijn. Om ervoor te zorgen dat ..
23/06/2022 467 Read more... →

Cosmetische lasers: soorten apparatuur en de mogelijkheden ervan

Cosmetische lasers zijn unieke apparatuur waarmee u verschillende esthetische en medische huidproblemen kunt aanpakken. In dit geval wordt een positief resultaat bereikt zonder pijn, zonder schade en dus zonder een lange revalidatieperiode. Het belangrijkste is om de juiste laser te kiezen. Dit is w..
23/06/2022 419 Read more... →

Erbium-lasers: de beste optie voor zachte huidverjonging

Erbium-lasers nemen tegenwoordig een eervolle plaats in in de cosmetologie. En met een goede reden. Ze kunnen een verbazingwekkend effect van verjonging bieden zonder ernstige schade aan de huid te veroorzaken. Om u alle voordelen van erbium te laten begrijpen, hebben we alle voordelen voor u in één..
23/06/2022 380 Read more... →

CO2-lasers: alternatief voor chirurgische verjonging

De moderne cosmetologie heeft een niveau bereikt waarop het mogelijk is om zonder operatie van uitgesproken tekenen van veroudering af te komen. Daar zijn nu CO2-lasers voor. Over wat deze technologie is en waarom een ​​schoonheidsspecialist, dermatoloog en gynaecoloog niet zonder kan, lees ons arti..
23/06/2022 425 Read more... →

Fractionele lasers: huidverjonging zonder herstelperiode

Niemand van ons wil oud worden, en nog meer dit proces in de weerspiegeling van een spiegel te zien. Maar om met uitgesproken leeftijdsgebonden veranderingen om te gaan, is zware artillerie vereist. Dit is waar fractionele lasers voor zijn. Hiermee kunt u de huid verjongen zonder noemenswaardige sch..
22/06/2022 327 Read more... →

Lipolaser: een innovatie in de wereld van niet-invasieve lichaamsvorming

Het verwijderen van extra centimeters van de taille of het verminderen van de ernst van cellulitis is de wens van miljoenen mensen over de hele wereld. Maar weinig mensen willen hun toevlucht nemen tot plastische chirurgie, wat begrijpelijk is, want het brengt risico's met zich mee. Dan komt de lipo..
22/06/2022 340 Read more... →

Alexandriet laser: snelle en veilige ontharingsmethode

Laserontharing is een populaire oplossing voor het probleem van ongewenst haar. En alexandrite laser ontharing is ideaal voor donker haar op een lichte huid. Lees verder voor meer informatie over deze effectieve ontharingsmethode en hoe deze uw praktijk ten goede kan komen.Alexandrite laser: toepass..
22/06/2022 345 Read more... →

Neodymium-lasers: universele systemen voor schoonheidsspecialisten

Elke schoonheidsspecialist zal blij zijn met een universeel apparaat, omdat het het werk vereenvoudigt en tegelijkertijd de efficiëntie verhoogt. Dit is precies wat een neodymiumlaser is. Lees ons artikel vandaag nog om erachter te komen welke voordelen het voor uw bedrijf kan opleveren.Neodymium-la..
22/06/2022 388 Read more... →

Voor- en nadelen van een diodelaser

De diodelaser wordt wereldwijd erkend als de gouden standaard voor ontharing. Maar daar houden de mogelijkheden niet op: deze apparatuur heeft veel voordelen die perfect bijdragen aan de ontwikkeling van de cosmetologie-business. Zoals met alles, is het niet zonder nadelen. Daarom hebben we besloten..
17/06/2022 425 Read more... →

1 - 10 van 10 (1 pagina's)