Informatie over levering

delivery

Tijd om te bezorgen

Levering van de aankoop na betaling. Verzending duurt meestal 5-8 werkdagen.


Wij vragen u vriendelijk om ervoor te zorgen dat u ons het juiste afleveradres en uw telefoonnummer doorgeeft. De koerier kan uw aankoop niet afleveren zonder contact met u op te nemen.
Betalingsmogelijkheden

Ons bedrijf accepteert verschillende betaalmethoden:


Kredietkaart

PayPal

overschrijving


Technische hulp

Als je vragen hebt, stel ze dan gerust aan onze gekwalificeerde managers. Onze medewerkers zullen u zeker voor en na de aankoop ondersteunen, helpen met eventuele vragen en details. U kunt op elk moment gebruik maken van onze professionele diensten.
Ruilen of retourneren van goederen

Je kunt een artikel dat je in onze winkel hebt gekocht ruilen of retourneren. Ruil- of retourvoorwaarden: 14 kalenderdagen zijn verstreken vanaf de datum van aankoop; Ruilen of retourneren gebeurt alleen op het kantoor van het bedrijf; De goederen worden alleen geaccepteerd met behoud van de presentatie en de integriteit van de verpakking (was niet in gebruik). Om het geld terug te geven, moet u uw paspoort en een aankoopbewijs hebben dat de aankoop bevestigt. Retourneren is mogelijk op de dag van retournering van de goederen of, bij gebrek aan geld bij het afrekenen, binnen zeven dagen.