Cosmetologie bank KR-9

Productcode:
1449
Leverancierscode:
3182
Beschikbaar:
Op voorraad

535,00€

course-cert ce-cert

De cosmetische bank KP-9 wordt onder uw aandacht gebracht op de website ems-beauty.es. Het gemak en de functionaliteit bieden absoluut comfort voor zowel de patiënt als de arts tijdens de procedure.
Modelkenmerken:

Schoonheidsbank KP-9 is geschikt voor alle medische instellingen. Zijn vorm is ergonomisch, waardoor hij zich aanpast aan het lichaam en perfect kan worden aangepast aan zijn kenmerken dankzij de talrijke aanpassingsmogelijkheden. De bank is erg flexibel. Of het nu gaat om een ​​pedicure of manicure, een gezichtsbehandeling of een verscheidenheid aan schoonheids- en massagebehandelingen, de KP-9 past zich perfect aan uw behoeften aan en houdt u jarenlang op de been.
De bank is verstelbaar door middel van een hydraulisch ergonomisch pedaal en heeft natuurlijk de bovenrug een belangrijk element voor veel face-opening toepassingen. Deze opening wordt verder afgedekt door het zachte kussen dat bij het ligbed wordt geleverd. De rugleuning en poten zijn ook handmatig verstelbaar. Dit resulteert in een bijna onbeperkt aantal mogelijke instellingen voor elke procedure. Het instapniveau is aangenaam laag. Zo is de bank geschikt voor ouderen en cliënten met rugklachten. Het ontwerp is erg minimalistisch.
Het kussen is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam PVC. Dit materiaal is sterk, licht en extreem stabiel, wat voor langdurig comfort voor de patiënt zorgt. Het oppervlak van de bekleding is glad en bestaat uit een aangenaam, waterafstotend synthetisch leer dat eenvoudig te reinigen is met ontsmettingsmiddelen. Het frame is gemaakt van hoogwaardig metaal, dat opvalt door zijn bijzondere sterkte en lage gewicht. Al deze factoren garanderen de duurzaamheid van het product.

Uitchecken

Als de gepresenteerde cosmetologiebank bij u past, kunt u deze tegen de beste prijs van het land kopen via de EMS-Beauty-winkel. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten meerdere malen lager dan in andere winkels. En als je hem koopt, geven we er een servicegarantie op af, waarmee je verzekerd bent van bescherming bij storingen.
Levering vindt plaats door het hele land. U kunt een geschikte koeriersdienst kiezen of de goederen desgewenst zelf ophalen bij het magazijn. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de website, en onze manager zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.