Elektrotherapie apparaten

Elektrotherapie apparaten

Elektrotherapie is een tak van fysiotherapie die wordt gebruikt om spieren te stimuleren met een elektrische stroom. Met elektrotherapie kunt u verschillende problemen oplossen die verband houden met fysieke pijn, spierpijn, postoperatieve pijn en andere. Het werkingsmechanisme van elektrotherapie bestaat uit elektrische stromen die door het aangetaste deel van het lichaam gaan. Spierstimulatie met elektrotherapie vermindert ondervoeding en versterkt de spieren.


Er zijn twee hoofdtypen elektrotherapie: TENS-elektrotherapie, gebaseerd op de toepassing van geschikte stromen met behulp van elektroden, waarvan de micro-impulsen alleen de zenuwvezels van tactiele gevoeligheid onder de huid prikkelen. Dit type therapie wordt ook wel pijnverlichting genoemd omdat het wordt gebruikt om verschillende pijngerelateerde problemen te behandelen. In de praktijk worden de elektroden op de meest pijnlijke plek geplaatst en begint de stimulatie. TENS elektrotherapie kan traditioneel, endorfine, scanning, maximum en gemengd zijn.


Een ander type elektrotherapie is EMS, wat een methode betekent die spiercontractie bevordert door de toepassing van elektrische impulsen. Elektrotherapie Gebruikt voor therapeutische therapie en als aanvulling op het sportleven. EMS wordt ook gebruikt voor esthetische therapie en verschillende procedures zoals versteviging, anti-cellulitis en drainage.


Op onze website bieden wij u de beste apparaten voor elektrotherapie. Wij bieden u de hoge kwaliteit van onze producten, snelle levering en de handigste betaalmethode. Wij zijn al bijna vijftien jaar op de Italiaanse markt en bieden de scherpste prijzen. We blijven tot je beschikking.1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€