Basaltstenen

Basaltstenen

In de moderne wereld zijn er enkele tientallen soorten massage. Veel massagetechnieken zijn onmogelijk zonder speciale accessoires. European Medical Systems is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de moderne wereld, er zijn enkele tientallen soorten massage. Veel massagetechnieken zijn onmogelijk zonder speciale accessoires. European Medical Systems is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de import/verkoop van kwaliteitsproducten van bewezen buitenlandse fabrikanten voor massagesalons en SPA-centra.


Basaltstenen zijn een essentieel kenmerk van steentherapie.


Steentherapie is een zeer oude procedure. Hotstone-therapie wordt al duizenden jaren gebruikt! Nu is steentherapie erg populair bij bezoekers van SPA-salons. Bovendien is, zoals iedereen weet, zo'n massage onmogelijk zonder hoogwaardige stenen. Ons assortiment omvat basalt- en marmerstenen. Marmeren stenen zijn goed voor de behandeling van koude stenen. En basaltstenen houden de warmte goed vast. We hebben een enorme selectie stenen sets in elke vorm en grootte. Elke steen heeft een perfect vlak oppervlak en het gewenste gewicht! Onze stenen passen perfect op het lichaam en oefenen de nodige druk uit op alle punten van het lichaam.


Voordelen van samenwerking met ons.


Het kopen van hoogwaardige basaltstenen is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Er is een risico om een ​​nep te krijgen. Ons bedrijf onderhandelt echter alleen over leveringen met bekende fabrikanten waarvan de producten zijn gecertificeerd, dat wil zeggen dat ze voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Van onze samenwerking profiteert u dus alleen maar! Met onze hulp kunt u uw massagecentrum uitrusten en het voor bezoekers comfortabeler maken. Als je klaar bent om basaltstenen tegen de laagste prijs te kopen en zo snel mogelijk wilt beginnen met een steentherapiesessie, dan bezorgen onze specialisten je bestelling in elke stad! Delight your customers! is gebaseerd op de import/verkoop van kwaliteitsproducten uit bewezen buitenland1 - 16 van 45 (3 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€