Kappers apparatuur

Kappers apparatuur

Bent u op zoek naar een kapper? Schiet op om apparatuur voor kapsalons online direct op onze website te kopen! Geniet van prijzen, kwaliteit en service!


Kappersuitrusting van uitstekende kwaliteit


Ons bedrijf biedt een breed scala aan moderne kappersapparatuur in Europa. Op de pagina's van onze catalogus kunt u alles vinden waar geen kapper zonder kan. Hier alleen de beste apparatuur van toonaangevende binnen- en buitenlandse fabrikanten. Kappersbenodigdheden kopen betekent een kwalitatief en duurzaam product kopen. Onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Dergelijke apparatuur kan heel lang worden gebruikt, terwijl het functionaliteit en een aantrekkelijk uiterlijk zal bevallen. Ons bedrijf heeft geprobeerd een breed scala aan producten op te pikken waarmee u comfortabel en veilig kunt werken. Alle apparatuur die je hier ziet, is al heel lang populair in Europa.


Kappersbenodigdheden kopen tegen betaalbare prijzen


Alleen wij hebben de meest betaalbare prijsaanbiedingen, die moeilijk te weigeren zijn. Ondanks de unieke kwaliteit van de apparatuur, zijn de kosten betaalbaar. Dit voordeel zal veel klanten helpen financiële kosten te besparen en echt hoogwaardige moderne apparatuur te krijgen.


U kunt kappersbenodigdheden tegen lage prijzen kopen. Zodra je je bestelling plaatst, sturen we deze snel naar je op in elke stad in Europa. We stellen een tijdige levering op prijs om uw kapsalon nog handiger en mooier te maken.Sterilisatie container
9,00€
Voetsteun DM-9307
22,00€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€