Sterilisatoren

Sterilisatoren

Deze cosmetisch steriele instrumenten zouden in elke specialist moeten zitten. Met innovatieve manicure-sterilisatoren hoeft u zich geen zorgen te maken over veiligheidsprocedures. Met behulp van een sterilisator kunt u bacteriën, schimmels, enz. vernietigen. Deze producten zijn erg populair en effectief op cosmetisch gebied en er is veel vraag naar.


Sterilisatoren - efficiëntie en functionaliteit


Een moderne sterilisator kan worden gebruikt om medische instrumenten te desinfecteren en behandelde instrumenten op te slaan. De meester die een dergelijk apparaat in zijn praktijk gebruikt, kan er zeker van zijn dat de bacterie geen negatieve invloed zal hebben op de cliënt.


UV-sterilisatoren voor manicure-instrumenten doden snel alle bacteriën. Een dergelijk apparaat heeft de volgende kenmerken:

  • - compactheid;
  • - uitvoerbaarheid;
  • - Hoge efficiëntie;
  • - Veelzijdigheid;
  • - Mobiliteit;
  • - gemak.Waarom sterilisatoren bij ons kopen?


Heb je nog geen sterilisator in je nagelsalon? Dit probleem moet dringend worden verholpen en ons bedrijf zal een modern en hoogwaardig apparaat aanschaffen dat onmisbaar zal zijn in uw werk. Het aantal klanten in uw salon zal aanzienlijk toenemen.


Het bedrijf "European Medical Systems" garandeert elke klant een kwaliteitsservice, betaalbare prijzen en tijdige levering in heel Europa. Hier kunt u een kwaliteitssterilisator kopen die gemakkelijk te onderhouden en duurzaam is. Gemaakt van duurzame premium materialen. Nu zal een nagelsalon of kantoor met een sterilisator succesvol zijn. Draag zorg voor de netheid van de instrumenten en de gezondheid van de bezoekers.1 - 6 van 6 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€