Diodelaser met huidanalysator Maryah New Android

Productcode:
2866
Beschikbaar:
Op voorraad

8.200,00€

course-cert ce-cert

Het Maryah New Android-laserapparaat is een geavanceerde oplossing voor moderne schoonheidssalons en klinieken. Het maakt gebruik van de nieuwste technologie voor ontharing en huidverjonging, waarbij kracht, efficiëntie en veiligheid worden gecombineerd, ideaal voor professioneel gebruik.


Een van de belangrijkste voordelen van dit toestel is het Android-besturingssysteem, waardoor het gebruik ervan eenvoudig en betaalbaar is. De intuïtieve interface maakt het eenvoudig om alle functies en instellingen te gebruiken.


Het laserapparaat is uitgerust met verschillende golflengten: 808 nm, 755 nm en 1064 nm, waardoor verschillende procedures mogelijk zijn, zoals ontharing van het gezicht, de benen, de armen en andere delen van het lichaam. De grootte van de vlek is 15x40 mm, waardoor een uniform effect op de huid ontstaat.


Het apparaat heeft een hoog vermogen - 2400 W, waardoor u procedures snel en efficiënt kunt uitvoeren. Het is ook uitgerust met een koelsysteem dat comfort biedt tijdens procedures en de huid beschermt tegen oververhitting.


Met het klantenbeheersysteem kunt u klantgegevens opslaan en gegevens uitwisselen tussen verschillende salons. Het apparaat ondersteunt ook de functie van huidanalyse voor en na de procedure, wat helpt bij het bepalen van het huidtype en het kiezen van de optimale verzorging.


Dankzij het geïntegreerde display is hij eenvoudig te bedienen en in te stellen.


Het totale gewicht van het apparaat bedraagt ​​60 kg, wat stabiliteit en betrouwbaarheid garandeert. De garantie voor het apparaat is 1 jaar en voor de pen - tot 20 miljoen flitsen. Maryah New Android is een innovatief en betrouwbaar hulpmiddel voor uw bedrijf.


Belangrijkste voordelen:


1. Comfortabele bediening: met het Android-besturingssysteem kunt u de laserparameters gemakkelijk configureren. U kunt tijdens de procedures ook naar muziek luisteren, waardoor ze leuker worden.


2. Intelligent klantenbeheersysteem: Met dit systeem kunt u klantgegevens opslaan, gegevens uitwisselen tussen salons, en u online aanmelden voor procedures.


3. Huidconditieanalyse: De laser is uitgerust met een huidanalysator die helpt bij het bepalen van de huidconditie en optimale verzorging.


4. Handig touchscreen: het 2,4-inch touchscreen maakt het eenvoudig om de energie aan te passen en de temperatuur van de pen weer te geven, waardoor de procedures veilig en gemakkelijk zijn.


Maryah Nieuw Android-laserapparaat met huidanalysator is een modern en effectief systeem voor ontharing en huidverjonging. Het combineert geavanceerd


technologieën en handig beheer, waardoor indrukwekkende resultaten kunnen worden bereikt zonder pijn en ongemak.


Specificaties:


- Elektrisch vermogen: 2400 W

- Handgreepvermogen: 1000 W

- Voeding: 100-240 V/50-60 Hz

- Golflengte: 808 nm + 755 nm + 1064 nm

- Vlekgrootte: 15x40 mm

- Maximale energie: 270 J/cm2

- Frequentie: 1~6 Hz

- Energiedichtheid: 10~60 J/cm2

- Duur: 10~200 ms

- Laser: coherente banden (10 elementen van elk 100 W)

- Koelniveau: 5 koelniveaus

- Koelsysteem: waterkoeling + TEC 450 W koeling (exclusief) + windkoeling + saffier

- Watertankkoeling: MAX 35C temperatuur boven 35C, het apparaat zal om veiligheidsredenen stoppen met werken

- Schermgrootte apparaat: 13,3 inch, Android-besturingssysteem (schermresolutie 1024x768)

- Schermgrootte pen: 2,4 inch

- Machinegeheugen: 8 GB

- Functies: Ontharing + Huidverjonging

- Waarschuwingssysteem: tanktemperatuur; Bestand tegen de temperatuur van het kristal; Waterstroomsnelheid

- Taalkeuze: Engels, Spaans, Duits, Frans, Russisch

- Machinegrootte: 50,2 cm x 39 cm x 110 cm

- Verpakkingsgrootte: 65 cm x 49 cm x 120 cm

- NG/GW: 60 kg/77 kg

- Schildmateriaal: aluminium luchtvaartdoos

- Apparaatgarantie: 1 jaar

- Pengarantie: tot 20 miljoen opnames

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.