Cosmetische lasers

Cosmetische lasers

Lasercosmetica heeft een succesvol resultaat weten te behalen. Tegenwoordig kunnen huidproblemen met behulp van een laser eenvoudig en snel worden opgelost.


Wat zijn de voordelen van een cosmetische laser?

Moderne lasercosmetica biedt onbeperkte mogelijkheden en efficiëntie. Cosmetische laser is een innovatieve techniek waarmee u de huid kunt zuiveren en verjongen. Problemen zoals acne, ouderdomsvlekken, littekens, vergrote huidporiën, ongewenst lichaamshaar, een verblekende en verouderende huid zullen u niet langer hinderen als u dit cosmetische apparaat gebruikt.


Onder invloed van de laser wordt de huid elastischer, zijdezacht en mooier. Laserimpulsen veroorzaken geen pijn, irritatie en ontsteking; ze hebben een gunstig effect op de huidlagen en stimuleren de bloedsomloop, cel zelfvernieuwing, collageenproductie, versnellen de genezing van beschadigde cellen. De uitstekende mogelijkheden van de laser zijn in de praktijk bevestigd, dus er is geen reden om aan te nemen dat lasercosmetica niet effectief en veilig is.


Het gebruik van een cosmetische laser zorgt voor pijnloze, veilige en effectieve procedures. Cosmetische procedures worden het meest succesvol dankzij laserapparaten. Word de eigenaar van een goed verzorgde stralende huid, vergeet leeftijdsgebonden veranderingen en verschillende huidziekten.


Het kopen van een cosmetische laser is de juiste beslissing


Het kopen van een cosmetische laser voor een schoonheidssalon is de taak van elke schoonheidsspecialist. Nu kunt u professionele en hoogwaardige service bieden.


In onze catalogus vindt u de meest populaire modellen cosmetische lasers. Ze hebben uitstekende kwaliteitskenmerken, veiligheid, gebruiksgemak, bruikbaarheid en duurzaamheid. Na gebruik zijn revalidatie of aanvullende behandelsessies niet nodig. Na de eerste sessie zal de cliënt een significant resultaat kunnen opmerken.


Cosmetische laser zal helpen om de lijst met diensten in uw salon uit te breiden. Wij helpen u uw schoonheidscentrum uit te rusten met moderne, functionele laserapparaten van de hoogste kwaliteit.


Ons succes is gebaseerd op verschillende belangrijke componenten:

  • Een breed scala aan hoogwaardige cosmetische producten;
  • Betaalbare prijzen;
  • goede combinatie van prijs en kwaliteit;
  • Professionele serviceondersteuning;
  • Klantvriendelijkheid en individuele benadering;
  • Handige en tijdige levering.


Bestel nu en zorg dat huidproblemen eenvoudig en vakkundig worden opgelost!1 - 16 van 112 (7 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€