Diodelaser voor ontharing SOPRANO

Productcode:
1722
Leverancierscode:
801
Beschikbaar:
Op voorraad

16.400,00€

course-cert ce-cert

Als u over een efficiënte diodelaser wilt beschikken, dan is het SOPRANO-systeem precies wat u zoekt. Gemakkelijk te gebruiken en ongelooflijk effectief in het werk, het zal een onmisbare assistent worden voor een schoonheidsspecialiste bij het werken met ongewenst haar.
Functionele functies

De SOPRANO-diodelaser is een innovatief systeem voor ontharing op huidfototypes I-VI. De combinatie van uitstekende kwaliteit en lage prijs maakt het apparaat een aantrekkelijke optie voor pas geopende schoonheidssalons, waardoor het aanbod van aangeboden diensten aanzienlijk kan worden uitgebreid met minimale initiële kosten en een uitstekende kwaliteit van de behandeling. De mogelijkheden van de apparatuur zijn interessant voor schoonheidsspecialisten, omdat het systeem:
uitstekende prestatiekenmerken: maximaal vermogen, breed scala aan pulsfrequentie-aanpassing, pulsduur;
uitstekende stabiliteit bij het handhaven van parameters tijdens bedrijf;
hoog niveau van patiëntveiligheid;
het vermogen om haar op elk deel van het gezicht en lichaam te verwijderen;
hoge snelheid en efficiëntie van ontharing;
volledige hardware- en softwarecompatibiliteit met andere Alma Lasers;
stabiele koeling.
Hierdoor onderscheidt SOPRANO zich van de achtergrond van andere systemen en wordt het al snel een favoriet onder schoonheidsspecialisten.
Apparatuur kopen

Nadat u uw geschikte uitrusting hebt gevonden, haast u zich om deze voor een spotprijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. Hier vindt u apparaten tegen een prijs die 10% lager ligt dan in andere winkels, aangezien we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. U kiest zelf de vorm van de training over de werkingsregels en na afronding ontvangt u een certificaat. U ontvangt ook een garantiekaart.
Om de levering te bestellen, belt u de nummers die op de site worden vermeld, of laat u een verzoek achter, en u wordt spoedig teruggebeld.
Specificaties:

Vermogen - 900 W

Pulsbreedte - 5-200 ms

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Uitgangsenergie - 100 J

Spotgrootte - 10x20 mm

Koeling - TEC + saffier

Display - raak 10 inch aan

Spanning - 110-220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Garantie - 24 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.