Cosmetisch scherm

Cosmetisch scherm

De kwaliteit en efficiëntie van het werk van een specialist hangt af van de keuze van het meubilair. Het kiezen van meubels voor een schoonheidssalon is geen gemakkelijke taak, en wij zullen u helpen er perfect mee om te gaan. In deze catalogus kunt u kiezen voor moderne schermen die comfort, plezier creëren en niet alleen kwaliteit, maar ook esthetische kenmerken hebben.


Een beautyscreen is een musthave voor elke schoonheidssalon.


Om een ​​cosmetisch scherm correct te kiezen, moet u de kenmerken van het interieur evalueren. Elke salon kan op verschillende manieren worden ingericht, maar het is belangrijk dat de meubels er harmonieus uitzien. Een cosmetisch scherm is een onmisbaar attribuut van elke schoonheidssalon. Dit is niet alleen nodig om meer comfortabele omstandigheden voor de eigenaar en klant te creëren, maar ook om de ruimte in verschillende zones te verdelen. Hierdoor kan de master meerdere procedures uitvoeren en interfereert hij niet met andere klanten en professionals. Het scherm zet de integriteit van het interieur niet onder druk; het geeft een licht gevoel van eenzaamheid.


Ruime keuze


Let op het assortiment van onze producten, het is uitgebreid en gevarieerd. Hier vindt u verschillende soorten cosmetische schermen. U kunt 4-delige en 3-delige schermen kopen, hierdoor is het heel eenvoudig om de werkruimte in te delen. Schermen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen; ze zijn stabiel, betrouwbaar, mobiel en functioneel.


European Medical Systems levert al jaren hoogwaardige moderne cosmetische producten aan de markt. Cosmetische schermen bij ons kopen is heel eenvoudig, verspil geen tijd en bestel zo snel mogelijk.


Op onze website zult u niet alleen blij zijn met een uitstekende keuze, maar ook met prijzen, de laagste prijs en tijdige levering overal in Europa.1 - 11 van 11 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€