Verjongingsmachine PLASMA ESTI-70

Productcode:
1824
Leverancierscode:
3796
UPC:
lGSdzyA_8KI
Beschikbaar:
Op voorraad

3.899,00€

course-cert ce-cert

Voor de schoonheidsspecialisten van het land presenteert de website ems-beauty.es het innovatieve apparaat PLASMA ESTI-70. Met moderne apparatuur, uitgerust met twee mondstukken, kunt u een aantal anti-verouderingsprocedures uitvoeren, waaronder niet-chirurgische ooglidcorrectie.

Beschikbare functies


ESTI-70 PLASMA is een innovatie op het gebied van verjonging. In plaats van laser- of radiofrequentie-energie wordt plasma-energie, wat thermische energie is, gebruikt om de biologische weefsels van het lichaam te beïnvloeden. Het is dankzij hem dat anti-verouderingsmechanismen worden gelanceerd. Ten eerste wordt de huid doorboord met speciale naalden waarmee het apparaat is uitgerust, en de warmte van het plasma passeert de gecreëerde thermocoagulatiepunten, die intercellulaire regeneratieprocessen initiëren.
Als gevolg van het aanbrengen worden oude collageenvezels vernietigd, waardoor een liftend effect ontstaat. Daarnaast wordt de synthese van een nieuw eiwit gelanceerd, dat in de komende maanden een nieuw collageenskelet van de huid vormt en binnen 2 jaar een jeugdige uitstraling biedt.
Het positieve effect houdt daar echter niet op. Plasma-energie heeft ontstekingsremmende en desinfecterende effecten, zodat het kan worden gebruikt om verschillende bacteriën in de huid te vernietigen. En de eigenaardigheid van plasma bij de normalisatie van ionische structuren stelt het in staat om de weefselhydratatie te verbeteren, pigmentschade te elimineren en het optreden van vroege tekenen van veroudering te voorkomen. Omdat het apparaat is uitgerust met twee manipulatoren voor chirurgische verwijdering en verjonging van plasma, is het ontworpen om een ​​breed scala aan aandoeningen te corrigeren en kan het worden gecombineerd met andere verjongingsmethoden.
De methode is veilig voor alle fototypes van de huid. Bij correct gebruik is er geen risico op bijwerkingen. Positieve veranderingen zijn te zien na de eerste procedure. De gebruikte ooglidcorrectietechniek geeft een resultaat dat vergelijkbaar is met een operatie, maar het is een meer betaalbare optie.
Apparatuur kopen

Interesse in de gepresenteerde apparatuur? Koop dan een plasmatherapieapparaat, waarvan de prijs het voordeligst is in Europa, via het bedrijf European Medical Systems. Hier kunt u gratis leren werken met het apparaat.
Na afronding van de cursus, waarvan u zelf de tijd en vorm kiest, ontvangt u een certificaat. En bij de aankoop krijgt u een garantie voor de after-sales service, die u zal beschermen in geval van een storing.
Levering vindt plaats door het hele land. Om een ​​bestelling te plaatsen, neemt u contact op met de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet, of laat u een terugbelverzoek achter.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.