Dermarollers

Dermarollers

Moderne cosmetologie en geneeskunde gebruiken actief elektrische dermarollers in hun praktijk. Deze innovatieve medische hulpmiddelen die in de huidverzorging worden gebruikt, verhogen de opname van verschillende cosmetische producten in de huid.


Dermaroller is een uitstekend huidverzorgingsproduct.


De Electric Derma Roller is een handig en compact apparaat dat een speciale micronaald heeft. Het roteert en maakt kleine gaatjes in de opperhuid, waardoor de opname van vocht en cosmetica door de huid wordt verhoogd. Met dit apparaat is de huid snel verzadigd met nuttige componenten, het wordt gezond en mooi.

Met dit medisch hulpmiddel kunt u op professionele wijze schoonheidsbehandelingen uitvoeren.

Elektrische dermarollers hebben een aantal voordelen:

  • Comfortabel;
  • Compact;
  • eenvoudig;
  • Makkelijk te gebruiken.

Roterende naalden op de roller hebben een helende en masserende werking op de huid, hierdoor wordt de bloedcirculatie geactiveerd en is de huid klaar voor voedende maskers en andere procedures.


Koop dermarollers goedkoop in Europa


U kunt functionele dermarollers kopen dankzij onze website. Wij bieden u een breed scala aan producten die u zullen helpen bij het maken van de juiste keuze! Dit draagbare apparaat kan worden gekocht voor zowel schoonheidssalons als thuisgebruik, wat erg handig is. Voor u hebben we eersteklas service, redelijke prijzen, comfortabele winkelvoorwaarden en betrouwbare levering in heel Europa. Koop Dermarollers vandaag nog! Schiet op!1 - 10 van 10 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€