Verdampers

Verdampers

Een heldere huid hebben is de droom van veel mensen, vooral vrouwen. Elk type huid is besmet, vooral als het om olie gaat. Met de innovatieve cosmetische verdamper kun je onzuiverheden van de huid verwijderen, probleemzones verwijderen en hydrateren.


Vaporizers zijn een geweldig apparaat om je gezicht te hydrateren en te hydrateren.


Wie droomt er niet van een mooie, gladde en frisse huid? Elke vrouw heeft te maken met huidproblemen en wordt uiteindelijk gedwongen om hulp te zoeken bij een professionele schoonheidsspecialiste. Na de komst van het gezichtsbevochtigingsapparaat - de verdamper, is huidverzorging gemakkelijker en effectiever geworden.

De moderne vaporizer is een cosmetische gadget die van de beste kant is ontworpen. Dit apparaat biedt veel geweldige mogelijkheden voor schoonheidsspecialisten, helpt om werk op hoog niveau uit te voeren. Een dergelijk apparaat maakt het mogelijk om de huid te verzadigen met stoom. Tijdens het stomen is de huid verzadigd met vocht en is ze klaar voor een diepe reiniging.


Voordelige eigenschappen van de verdamper:

  • Versnelt het proces van huidherstel;
  • Reinigt de huid diep;
  • Verbetert de huidkwaliteit;
  • Verzacht comedonen;
  • Verbetert de bloedcirculatie;
  • eliminatie van bacteriën;
  • Preventie en behandeling van acne.

De inkomende stoomstroom, verrijkt met ozon, kan door de toevoer de huid grondig reinigen. Vaporizers worden vaak gebruikt voor aromatherapie.


Koop vaporizers in Europa op onze website ems-beauty.nl

Met het gezichtsbevochtigingsapparaat kan de schoonheidsspecialiste de huid van de patiënt sneller en efficiënter voorbereiden. Na de procedure kunt u veilig cosmetische maskers en huidcrèmes aanpassen, evenals een gezichtsmassage. De procedure is zeer aangenaam en veroorzaakt geen pijn en ongemak.

Vaporizers die u in onze catalogus ziet, verrukken ongetwijfeld met hun uitstekende kwaliteit, hoge functionaliteit en absolute veiligheid. Daarnaast zijn de toestellen compact en lichtgewicht; zodat ze u meer comfort en mobiliteit tonen.

U kunt op onze website een apparaat kopen om de huid te hydrateren en te hydrateren - een verdamper. De voordelen om bij ons te kopen zijn duidelijk: redelijke prijzen, brede selectie, strikte kwaliteitscontrole, uitstekende service.Draagbare vaporizer HF-092
66,00€
Vaporizer SD-1102
120,00€
Verdamper 01-00 C
129,00€
Verdamper 02-98V
129,00€
Verdamper AS-8707
193,00€
Verdamper EMS-M2
193,00€
1 - 6 van 6 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€