DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH

Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
Productcode:
1720
Leverancierscode:
799
Beschikbaar:
Op voorraad

8.500,00€7.000,00€

course-cert ce-cert

Ems-beauty.nl heeft onder de aandacht gebracht van specialisten THE FLASH drie gewonnen lacher voor ontharing en huidverjonging. Functionele kenmerken onderscheiden het gepresenteerde model van andere laserapparaten.


Functionele kenmerken 


DE FLASH-laser is een apparaat dat drie golflengten combineert - 755 nm (alexandriet), 808 nm (diode) en 1064 nm (neodymium). Deze combinatie stelt u in staat om ongewenst haar op elk fototype van de huid te verwijderen en om te gaan met haar van elke kleur. Tegelijkertijd heeft u de mogelijkheid om de golflengten te kiezen die u nodig heeft om aanvullende procedures uit te voeren:

  • verwijdering van zonne- en ouderdomsvlekken;
  • verwijderen van tatoeages en permanente make-up;
  • het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels;
  • Huidversterking;
  • herstel van het collageenraamwerk.

De specialist beschikt over 8 bedrijfsmodi met kant-en-klare parameters voor verschillende soorten huid en haar. Het is ook mogelijk om onafhankelijk parameters te selecteren op basis van de individuele behoeften van de patiënt. Het is vermeldenswaard dat de klant volledig veilig is, aangezien een onberispelijk koelsysteem (inclusief een koelplek) oververhitting voorkomt.


Het voordeel van THE FLASH is de grote lichtvlek. Hierdoor kunt u in korte tijd grote delen van het lichaam behandelen. Zo is het mogelijk tijd te besparen voor zowel de specialist als de opdrachtgever.


 


Neem voor meer informatie contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel de nummers die op de site staan ​​aangegeven.Specificaties:


Golflengte (optioneel) - 808 nm of 755/808/1064 nm


Spotgrootte - 15x15 mm


Vermogen - 1000W


Spanning - 110-220 V


Pulsfrequentie - 1-10 Hz


Fabrikant - Korea


1 jaar garantie

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.