Apparaten voor microdermabrasie en borstelen

Apparaten voor microdermabrasie en borstelen

Microdermabrasie is een esthetische gezichtsbehandeling die de huid exfolieert en glad maakt. Deze procedure wordt gebruikt om verdikking van de huid, acnelittekens, rimpels en donkere vlekken op de huid te elimineren. De microdermabrasieprocedure is niet-invasief en stelt u in staat om huidonvolkomenheden zoals rosacea, fijne rimpels rond de lippen en kleine littekens te elimineren. Het belangrijkste effect van microdermabrasie is het verwijderen van onzuiverheden en dode cellen. Met deze procedure kunt u de huid stralender, frisser en compacter maken.


De microdermabrasieprocedure die ik probeer, wordt uitgevoerd met behulp van een speciaal hulpmiddel dat oppervlakkige mechanische slijtage van de huid veroorzaakt en dat zonder verdoving kan worden gebruikt, omdat het alleen inwerkt op de oppervlakkige lagen van de opperhuid zonder de huidstructuur te beschadigen. De tool bevat microkristallen, die aluminiumoxide, inert of hypoallergeen kunnen zijn. Microkristallen werken direct op dode cellen en veroorzaken celvernieuwing en bloedmicrocirculatie, wat op zijn beurt de zuurstoftoevoer naar weefsels verhoogt en de collageenproductie stimuleert.


De microdermabrasieprocedure duurt ongeveer 30 minuten en garandeert uitzonderlijk bevredigende resultaten. Na elke sessie worden crèmes aangebracht om de huid verder te hydrateren. De eerste resultaten zullen zichtbaar zijn na de eerste sessie, maar de aanbevolen microdermabrasiewimper is 5 tot 12 sessies met een tussenpoos van 2 weken.


Microdermabrasie heeft een prachtig effect en helpt de huid teint en te laten stralen. Op onze website kunt u een apparaat voor microdermabrasie kiezen, het in één klik kopen en het morgen gebruiken voor cosmetische ingrepen.1 - 6 van 6 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€