Apparaten voor lichaamsvormende EMS-cultur

Apparaten voor lichaamsvormende EMS-cultur

EMSculpt-apparaten van "EMS Beauty" - een garantie voor kwaliteit en gratis training!


Het bedrijf "EMS Beauty" is verheugd om u een breed scala aan cosmetica-apparaten met EMSculpt-technologie onder uw aandacht te brengen. U kunt zowel vaste als draagbare modellen kiezen, afhankelijk van wat u zoekt.


Apparatuurmogelijkheden

EMSculpt-technologie vertegenwoordigt een revolutie in de wereld van niet-invasieve lichaamsvorming. Het unieke van de methode is dat het zorgt voor spierversteviging en het verbranden van ongewenst vet op een manier dat training, zelfs de meest intense, nooit zal slagen. Het komt erop neer dat gefocuste elektromagnetische energie (HIFEM) een half uur op het lichaam inwerkt, waardoor in één minuut 20 duizend onwillekeurige spiersamentrekkingen worden veroorzaakt. Door zo'n krachtig effect worden de buikspieren en billen strakker, vet wordt verbrand in probleemgebieden en ook de lichaamscontouren worden verbeterd.


Het voordeel van EMSculpt-apparaten is dat ze FDA-goedgekeurd zijn, geen verdoving nodig hebben, de patiënt geen pijn of ongemak ervaart tijdens de sessie en onmiddellijk nadat de behandeling is voltooid, hij kan terugkeren naar zijn gebruikelijke activiteiten. Tegelijkertijd zie je meteen de eerste veranderingen. Maar om een ​​uitgesproken en blijvend resultaat te bereiken, zijn er minimaal 4 procedures nodig.


EMSculpt-apparaten zijn ook in staat om diastase van de rectus abdominis-spieren na de bevalling te elimineren. Over het algemeen geeft de techniek resultaten waar andere technologieën machteloos waren. Onder andere, na een dergelijke blootstelling aan HIFEM, neemt de effectiviteit van toekomstige training alleen maar toe en wordt het proces om positieve resultaten te behalen vereenvoudigd.


U kunt zowel stationaire als draagbare versies van de apparaten kopen. Ze worden gepresenteerd in verschillende uitvoeringen, zodat u zeker het juiste model voor uw interieur kunt kiezen. Alle producten zijn CE en ICO gecertificeerd.


Waarom voor ons kiezen

Geïnteresseerd in de gepresenteerde technologie? Bestel dan het EMSculpt toestel dat je leuk vindt op de website tegen de beste prijs. Omdat ons bedrijf al meer dan 10 jaar rechtstreeks samenwerkt met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels in het land.


Daarnaast geven wij u een servicegarantie. Gedurende het jaar bent u verzekerd tegen garantieproblemen. Bovendien kunt u gratis training krijgen over het werken met de gekochte apparatuur. De cursus kan zowel op het hoofdkantoor van het bedrijf als op afstand gevolgd worden. Na afronding van de cursus wordt een certificaat van voltooiing uitgereikt.


Het is mogelijk om levering aan alle steden en regionale centra te bestellen. Als je vragen hebt, laat dan een terugbelverzoek achter en de winkelmanager neemt op werkdagen contact met je op. Of bel de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan beantwoorden wij al uw vragen.1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€