Pressotherapie apparaten

Pressotherapie apparaten

Pressotherapie is een therapeutische en esthetische procedure die helpt om de bloedcirculatie en het lymfestelsel te verbeteren, de problemen van waterretentie, cellulitis en gewichtsverlies op te lossen.

Pressotherapie zorgt voor externe druk op het behandelde gebied door middel van speciaal ontworpen kussens die luchtstralen afgeven en waarmee de operator de patiënt bedekt. De extremiteiten en de buik worden meestal behandeld. Er zijn verschillende redenen om druktherapie te proberen:

  • Cellulitis vlekken
  • Water afstotend
  • Overgewicht
  • Toning van stof

Pressotherapie-procedures stellen u in staat het lichaam vorm te geven, sommige delen van het lichaam te veranderen en gewichtsverlies te bevorderen. De procedure duurt 15 tot 30 minuten, soms langer, maar het resultaat is al zichtbaar na de eerste sessie. Het is duidelijk dat om het beste resultaat te bereiken, een volledige cyclus van pressotherapie nodig is, die helpt om alle problemen op te lossen en de strijd tegen cellulitis te winnen.

Pressotherapie garandeert niet alleen uitwendig een verbetering, maar ook inwendig, omdat het de afvoer van vocht en lymfe uit het lichaam verbetert. In dit geval kan pressotherapie mensen helpen die lijden aan arterieel of hartfalen, spataderen en trombose, evenals zwangere vrouwen. De frequentie van de lessen is maximaal drie keer per week.

We bieden aan om op onze website een apparaat voor pressotherapie te kiezen tegen concurrerende prijzen. Wij beschikken over de nieuwste generatie professionele apparatuur. Daarom garanderen wij een effectieve en efficiënte pressotherapiebehandeling.1 - 16 van 23 (2 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€