Pressotherapie apparatuur DIGITALPRESS voor 10 sectoren

Productcode:
1763
Leverancierscode:
9841
Beschikbaar:
Нет в наличии

7.800,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een effectieve lymfedrainagemassage, dan is de DIGITALPRESS pressotherapiemachine met 10 sectoren de perfecte keuze. Hiermee heeft u de mogelijkheid om elk probleemgebied van het lichaam te behandelen, wat de beste resultaten oplevert.
Hardware-voordelen

De innovatieve DIGITALPRESS-apparatuur met 10 sectoren is ontworpen voor peristaltische drukmassage om water en zwelling te elimineren. Hij voert een ontspannende massage uit met behulp van speciale leggings en armleuningen, verdeeld in 10 sectoren. Het apparaat werkt op de veneuze en lymfatische circulatie, verbetert de microcirculatie en verwijdert overtollig vocht uit het lichaam. Zo elimineert het apparaat figuurgebreken, met name cellulitis en lokale vetophopingen.
Pressotherapie helpt de weefsels van het lichaam te versterken, de bloedcirculatie te verbeteren en overtollig vocht te elimineren, wat gewichtsverlies en veel positieve effecten en voordelen voor het lichaam bevordert. Toebehorenapparaten worden in hoogte en breedte aangepast, afhankelijk van de behoeften van de patiënt en de grootte van het probleemgebied van het lichaam. Maximaal comfort wordt gegarandeerd door de stilte van het apparaat.
Bovendien is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk dankzij de vooraf ingestelde fototypes en het apparaatgeheugen dat tijdens de procedure wordt gebruikt. Uiteraard kunnen alle parameters snel en veilig worden gewijzigd volgens de behoeften van de operator. Bovendien toont het display de temperatuur van het handstuk in contact met de klant, zoals bepaald door Aliseo's gepatenteerde veiligheidssysteem.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas zal het apparaat niet nuttig zijn als een persoon contra-indicaties heeft voor het gebruik ervan. Waaronder:
zwangerschap en lactatieperiode;
infectieziekten in de acute fase;
oncologische neoplasmata;
hart-en vaatziekten;
pathologie van het endocriene systeem;
auto-immuunziekten;
verergering van chronische ziekten;
psychische aandoening;
koorts;
flebeurysma;
mechanische schade aan de huid;
ontstekingsprocessen van de huid;
ingebouwde pacemaker.
U moet er zeker van zijn dat uw patiënt volledig gezond is, anders schaadt de behandeling zijn gezondheid.
Koop een schoonheidsmachine

Als u besluit een pressotherapieapparaat te kopen, doe dat dan in de online winkel van EMS-Beauty. Kiest u voor ons, dan krijgt u gecertificeerde apparatuur, waarvan de prijs het voordeligst is in Europa, omdat wij apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren. En tegelijkertijd leren we gratis hoe het gekozen apparaat te gebruiken.
Na de training ontvang je een certificaat en bij aankoop krijg je servicegarantie. Bovendien is het mogelijk om bezorging in alle steden van het land te bestellen via verschillende koeriersdiensten. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​aankoop te doen. Hij zal uw vragen beantwoorden en uw bestelling opnemen.
Specificaties:

Spanning - 220-240 V; 50 Hz

Vermogen - 300 W

Uitlaatdruk - 250 mm Hg. Kunst.

Industrieel drukveld - 30-90 mm Hg. st.: 10

Verwerkingstemperatuur - 15 graden Celsius

Display - 10" touchscreen

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.