Pressotherapie apparaat XP 4000

Productcode:
1619
Leverancierscode:
9452
Beschikbaar:
Нет в наличии

500,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert het apparaat voor pressotherapie XP 4000. De mogelijkheden van het apparaat stellen u in staat om lichamelijke onvolkomenheden aan te pakken zonder pijn voor de patiënt en met betere resultaten voor het vak van de specialist.
Modelkenmerken:

De XP 4000 is een draagbaar apparaat voor professionele druktherapie. Dit apparaat is ontworpen voor esthetisch gebruik en is gemakkelijk te gebruiken en te dragen, daarom geschikt voor gebruik in schoonheidscentra. Het gebruik van het apparaat omvat het gebruik van een opeenvolgend programma van lymfedrainagemassage. Dankzij de krachtige compressor gebruik je 2 leggings tegelijk.
De XP4000 wordt gebruikt voor anti-cellulitis- en sinaasappelhuidbehandelingen, om waterretentie-imperfecties tegen te gaan en als nabehandelingsresultaat van cosmetische chirurgie. Esthetische pressotherapie is het equivalent van een manuele lymfatische massage, de druk is constant en intermitterend. Lymfedrainagemassage is zeer gunstig voor het lichaam en helpt bij het verlichten van spierspanning en vermoeidheid. Na de massageprocedure met het apparaat worden de benen slanker en strakker.
U kunt de intensiteit aanpassen en elke behandeling effectief en comfortabel maken. De timer kan worden ingesteld om automatisch uit te schakelen.
Bij het apparaat inbegrepen: 2 4-kamer leggings (lengte van been tot bovenrand zie 102, maximale bovenbeenomtrek 70, maximale enkelomtrek zie 42). De poot is voorzien van zelfborgende scharnieren, zodat je ook als hij niet helemaal dicht is (omdat hij op korte pootjes wordt gebruikt) het werk kan aanpassen.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan het apparaat niet worden gebruikt met de volgende contra-indicaties:
Lymfoedeem.
Diepe veneuze trombose.
Spataderen en venosclerose.
Trombose van de extremiteiten.
Diabetes mellitus in het stadium van decompensatie.
Verergering van chronische ziekten.
Ingebouwde pacemaker.
Schade aan de huid op de plaats van behandeling.
Zwangerschap en borstvoeding.
Oncologische ziekten.
Auto-immuunziekten.
U moet er zeker van zijn dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft, anders kunnen er ernstige gezondheidsproblemen ontstaan.

Uitchecken

Interesse in de gepresenteerde apparatuur? Bestel dan een gecertificeerd apparaat tegen de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. Hier kunt u gratis de werkingsregels van het gekochte apparaat leren in een voor u geschikt formaat.
Na afronding van de training wordt een certificaat uitgereikt dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Meer advies nodig? Neem contact op met de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat je een verzoek achter op de site, en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Technische specificaties

Pakketinhoud - 1 compressor met 1 sequentieel programma

Spanning - 220 V, 50/60 Hz

Druk: 50x280mmHg 10%

Afmetingen - 28x21,5x17,2 cm

Gewicht - 3,5 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.