Pressotherapie apparatuur Air PRESS

Productcode:
1462
Leverancierscode:
1266
Beschikbaar:
Нет в наличии

12.900,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten wordt in de EMS-Beauty online winkel een modern Air Press pressotherapie apparaat gepresenteerd. De mogelijkheden en functionele kenmerken zullen zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Systeemmogelijkheden

Het apparaat voor pressotherapie is ontworpen om de stofwisselingsprocessen van het lichaam te beïnvloeden. Tijdens de sessie trekt de patiënt een speciaal pak aan, waar perslucht wordt toegevoerd, die op de bloedvaten inwerkt en de bloedcirculatie verbetert. Mechanische lymfedrainage is geschikt voor iedereen. De besturingseenheid heeft 12 kanalen, is klein en eenvoudig te bedienen. Het apparaat bevat een pak met 12 onafhankelijke opblaasbare kamers. Het apparaat kan niet alleen hoge druk produceren, maar ook vacuüm toepassen. Over het algemeen was het gepresenteerde systeem ontworpen om de volgende procedures uit te voeren:
behandeling van spataderen;
verhoogde immuniteit;
eliminatie van lokale vetophopingen;
vermindering van de ernst of volledige eliminatie van cellulitis;
verhoogde weefseltonus;
behandeling van slaapproblemen;
eliminatie van chronische vermoeidheid;
behandeling van aanhoudende stress;
activering van het metabolisme, lymfedrainage en bloedcirculatie.
eliminatie van het beenvermoeidheidssyndroom.
Pressotherapie is niet alleen effectief, maar is pijnloos, zodat uw patiënten zelfs tijdens de sessie kunnen slapen.
Contra-indicaties voor behandeling

Het is belangrijk om te onthouden dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van het apparaat. Onder de volgende voorwaarden is manipulatie verboden:
zwangerschap en lactatieperiode;
oncologische ziekten;
nier- en leverinsufficiëntie;
hart-en vaatziekten;
epilepsie;
koortsachtige aandoeningen;
tuberculose;
huidbeschadigingen door schimmels.
Bij het eerste consult is het noodzakelijk om de volledige medische geschiedenis van de patiënt te achterhalen om gezondheidsproblemen te voorkomen.
Bestelling levering

Heeft u uw perfecte pressotherapieapparaat gevonden? U kunt het tegen de beste prijs bestellen op de website ems-beauty.es. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze apparatuur vele malen lager dan die van andere leveranciers. U kunt ook leren hoe u het gekochte systeem kunt gebruiken.
De training wordt gegeven in een formaat dat bij u past. Na de cursus wordt een certificaat uitgereikt, wat handig is voor u om met patiënten te werken. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart.
Het is mogelijk om levering door het hele land te bestellen via een koeriersdienst die voor u geschikt is. U kunt ook gebruik maken van de zelfbezorgservice. Heb je nog vragen? Vraag ze aan onze manager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een verzoek achter en verwacht een telefoontje tijdens kantooruren.
Specificaties:

Aantal werkprogramma's - 4

Sessieduur - 45 minuten

Spanning - 220V

Vermogen - 70 W

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.