Pressotherapie apparatuur GIMA 2002 D

Productcode:
1620
Leverancierscode:
2002
Beschikbaar:
Нет в наличии

800,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een handig en effectief pressotherapie-apparaat GIMA 2002 D. Ondanks zijn grootte gaat het apparaat ongelooflijk snel om met figuurfouten, waardoor uw bedrijfsontwikkeling en welvaart worden gegarandeerd.
Apparatuurmogelijkheden

Behandeling met het GIMA 2002 D apparaat maakt pressotherapie effectief en plezierig. Dit apparaat kan zowel thuis als in ziekenhuizen of schoonheidscentra worden gebruikt voor drainage, massage, verbetering van de bloed- en lymfecirculatie. Het apparaat bestaat uit luchtetsen en een luchtcompressor, dus het biedt een compressiemassage voor de benen en armen, evenals andere delen van het lichaam.
Dit systeem heeft 3 compressiemodi. Het is bedoeld om patiënten te helpen herstellen van ziekte en de metabole, bloed- en lymfatische circulatie te verbeteren. Wat betreft indicaties voor thuisgebruik, met behulp van het apparaat is het mogelijk om te gaan met cellulitis, lichaamsvet, ziekten veroorzaakt door slechte bloedsomloop, koude voeten of handen, blessures na het sporten, stress en slapeloosheid.
De machine wordt geleverd met 2 leggings (afmetingen 98x38 cm) met 4 kabelkamers, 1 enkele buis en 1 dubbele en kabelbuis. Het verloop van de procedures voor elke patiënt wordt individueel berekend op basis van zijn probleem, lichaamsgebied en kenmerken van het organisme.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas zijn er een aantal contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat, waarvan de aanwezigheid de procedure verbiedt:
Lymfoedeem.
Diepe veneuze trombose.
Spataderen en venosclerose.
Trombose van de extremiteiten.
Post verlamming.
Suikerziekte.
Post-trauma en post-mastectomie.
Verergering van chronische ziekten.
Ingebouwde pacemaker.
Schade aan de huid op de plaats van behandeling.
Zwangerschap en borstvoeding.
U moet er zeker van zijn dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor de procedure en geen van deze aandoeningen heeft. Dit garandeert het bereiken van de beste resultaten zonder gezondheidsproblemen.
Bestel een apparaat

Heeft u de juiste apparatuur gevonden? U kunt het voor de beste prijs kopen via het bedrijf European Medical Systems. Bij ons ontvangt u een gecertificeerd apparaat, waarvan u de regels geheel gratis kunt leren in een voor u geschikt formaat.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice. Het is onder andere mogelijk om vanuit elke hoek van het land te laten bezorgen.
Om antwoord op uw vragen te krijgen, laat u een verzoek achter op de site, en onze manager belt u zo snel mogelijk terug.

Technische specificaties

Spanning - 220 V

Digitale timer - 10-20-30-40 min

Afmetingen - 19x25x21 cm

Gewicht - 3 kg

Arrangement - 24-kamer legging

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.