Pressotherapieapparaat B-8330A

Productcode:
3650
Beschikbaar:
Op voorraad

750,00€

course-cert ce-cert

EMS Beauty presenteert een klein, economisch en krachtig pressotherapieapparaat B-8330, dat vanwege het compacte formaat en het lichte gewicht in schoonheidssalons en thuis kan worden gebruikt. Dit kleine apparaat kan in sommige gevallen een professionele massagetherapeut vervangen, omdat het een aantal van de meest populaire procedures kan uitvoeren die gericht zijn op het verbeteren van de algemene toestand van het menselijk lichaam en het uitvoeren van preventieve en rehabiliterende effecten op het menselijk lichaam. Tegelijkertijd gebruikt hij 4 pressotherapieprogramma's, die geschikt zijn voor de meeste taken die met deze therapeutische techniek worden opgelost.


Model B-8330 maakt het volgende mogelijk:


verbetering van de lymfecirculatie en bloedcirculatie;

lymfedrainage uitvoeren om overtollig vocht en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen;

wallen verminderen en de verwijdering van overtollige vetophopingen bevorderen;

verminder de manifestaties van cellulitis;

verminder de kans op spataderen van de onderste ledematen;

vermoeidheid verminderen, fysieke activiteit reguleren;

de weerstand van het lichaam tegen ziekten vergroten;

revalidatie uitvoeren na ernstige ziekten of langdurige bedrust.


Voor het uitvoeren van sessies worden vier vooraf geïnstalleerde programma's gebruikt:

Gezondheid - door de ritmische drukverandering in de luchtkamers van het pak kunt u een massage-effect bereiken dat lijkt op handmatige massage. Dit programma wordt gebruikt om de bloedcirculatie en lymfestroom te verbeteren, spataderen te voorkomen, te ontgiften, spieren en gewrichten te ontspannen en vermoeidheid te verlichten.


Schoonheid is een regime dat wordt gebruikt voor intensieve lymfedrainage, het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam, het behouden van de lichaamscontouren door overtollig vocht te verwijderen en de zwelling te verminderen.


Sport - deze werkingsmodus is ontworpen om de bloedcirculatie te stimuleren, overtollig vet te "verbranden", stagnerende verschijnselen te verminderen en volledig te elimineren, de spierelasticiteit aan te scherpen en te herstellen, evenals vormverandering.


Massage is een programma dat een ontspannend effect heeft, ontworpen om te ontspannen en spanning te verlichten na intense fysieke of psychologische stress.


Tijdens de procedure wordt een pak bestaande uit verschillende afzonderlijke secties en maximaal 20 luchtkamers op het apparaat aangesloten. Afhankelijk van de geselecteerde modus wordt er cyclisch lucht in de manchetten gepompt, waardoor er in bepaalde gebieden of afwisselend in aangrenzende manchetten een verhoogde druk ontstaat, waardoor een golfeffect ontstaat dat ideaal is voor decongestivum- of lymfedrainagemanipulaties.


Houd er rekening mee dat pressotherapie met gebruik van B-8330 niet is toegestaan ​​in geval van:

de aanwezigheid van infectieziekten;

tijdens de periode van acute of verergering van chronische ziekten;

als de bezoeker hartziekten heeft, evenals hoge bloeddruk, verminderde hersencirculatie of andere ernstige gezondheidsstoornissen;

neiging tot bloeden;

bij vrouwen tijdens de zwangerschap en tijdens de menstruatie.

Bij het voorbereiden van een pressotherapiesessie kan de operator naar eigen goeddunken het werkprogramma kiezen, de afwisseling van de luchtinjectieperioden, de maximale druk in de pakkamers, de duur van de sessie instellen en een aantal andere instellingen instellen. parameters die een correct en effectief verloop van de procedure garanderen.


Op deze pagina van de website van ems-beauty kunt u het B-8330 pressotherapie- en lymfedrainageapparaat aanschaffen en u aanmelden voor een gratis training over het gebruik van dit apparaat. Op verzoek van de koper kan de training worden gegeven in het trainingscentrum van het bedrijf of op afstand.


De belangrijkste technische parameters van het B-8330-apparaat:

Aantal luchtkamers: 20

Druk in het pak: 120 - 240 mm Hg.

Capaciteit luchtpomp: 50 l/min

Voedingsspanning: 200-240V 50Hz/100-120V 60Hz

Vermogen: 120 W

Certificering: CE, Rosh

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.