Pressotherapie apparatuur S 170 C1T

Productcode:
1085
Leverancierscode:
2588
Beschikbaar:
Нет в наличии

630,00€

course-cert ce-cert

EMS-Beauty is verheugd om onder de aandacht van schoonheidsspecialisten een modern pressotherapieapparaat S 170 C1T te presenteren. Met de mogelijkheden van het apparaat kunt u snel, efficiënt en met een langdurig resultaat de tekortkomingen van de figuur het hoofd bieden.
Systeemmogelijkheden

Pressotherapie is een mechanische lymfedrainage die zwelling van de aderen en lymfe in de benen vermindert. De druk van de gegenereerde lucht oefent een geleidelijke druk uit op de bloedvaten, wat reflux in de aderen vergemakkelijkt en de bloedcirculatie verbetert. Ledematen voelen direct lichter aan. De patiënt trekt tijdens de sessie een speciaal pak aan. Luchtdruk oefent geleidelijke druk uit op de bloedvaten, wat reflux in de aderen vergemakkelijkt en de bloedcirculatie verbetert. Vooraf ingestelde, individueel programmeerbare golvende druk werkt in secties op probleemgebieden.
Mechanische lymfedrainage is geschikt voor wie niets tegen manuele massage heeft. Het wordt echter niet aanbevolen voor mensen met een risico op trombose. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, vochtophoping wordt verminderd en het lichaam wordt gereinigd van gifstoffen. De daaropvolgende massage zorgt voor een nog grotere ontspanning van de spieren, bewegingen worden soepeler en de huid is soepel en glad. Pressotherapie kost niet veel tijd. De sessie duurt gemiddeld niet langer dan 25-30 minuten en wordt om de 2-3 dagen gehouden. 10-15 sessies worden aanbevolen.
De S 170 C1T is een modern en multifunctioneel apparaat. Het heeft drie automatische standen: gewichtsverlies 1 en 2, lymfedrainage en handmatig instelbare massageprogramma's. De bedieningseenheid S 170 C1T is zeer compact en eenvoudig in gebruik. Levering inclusief pak (hoge laarzen, handschoenen, brede riem) voor in totaal veertien airbags.

Gebruiksaanwijzingen

Het S 170 C1T-systeem is bedoeld voor de behandeling van dergelijke aandoeningen:
spataderen;
verminderde immuniteit;
lichaamsvet;
cellulitis;
verminderde weefseltonus;
slaapproblemen;
chronische vermoeidheid;
spanning;
langzaam metabolisme, lymfedrainage en bloedcirculatie.
vermoeidheid van de benen.
De effectiviteit van het systeem wordt bevestigd door de beoordelingen van talrijke patiënten. Maar een cursus van procedures is vereist.
Plaats een bestelling

Vond je het gepresenteerde pressotherapie-apparaat leuk? Je kunt het voor een zacht prijsje kopen op de website ems-beauty.es. De kosten van onze producten zijn 10% lager dan die van andere leveranciers, aangezien we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren. Bovendien kunt u gratis de werkingsregels van het geselecteerde systeem leren.
De training kan worden voltooid in een formaat dat voor u geschikt is. Na voltooiing ontvangt u een certificaat en bij aankoop ontvangt u een garantie voor service na verkoop. Er wordt onder andere door het hele land bezorgd.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Apparatuurparameters:

Aantal werkprogramma's - 4

Sessieduur - 45 minuten

Spanning - 220V

Frequentie - 50 Hz

Vermogen - 70 W

Afmetingen - 51x40x29 cm

Afmetingen verpakking - 90x40x13 cm

Gewicht - 10,8 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.