Massagetafel KPE-10 PRIMA DAY SPA

Productcode:
1214
Leverancierscode:
3544
EAN:
124948
Beschikbaar:
Op voorraad

3.280,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van massagetherapeuten presenteert EuroMedSystems een stationaire massagetafel KPE-10 PRIMA DAY SPA. Praktisch en ongelooflijk stijlvol, het zal een prominente plaats innemen op kantoor.
Voordelen van kiezen

Massagetafel KPE-10 PRIMA DAY SPA is een stationair model van apparatuur. De brede basis is gemaakt van duurzaam hout, wat gedurende het hele proces een stevige grip op de vloer garandeert. Het bed is breed genoeg voor patiënten van verschillende groottes en door het ontbreken van armleuningen kunnen ze comfortabel zitten.
Het model is uitgerust met een gat voor het gezicht, dat, wanneer het niet wordt gebruikt, wordt afgedekt met een verwijderbaar kussen dat bij de set wordt geleverd. Het bovenste gedeelte is in hoogte verstelbaar om de patiënt in een halfzittende positie te plaatsen. Het bed zelf is zeer comfortabel voor de patiënt, omdat de coating is gemaakt van materiaal dat aangenaam is voor het lichaam. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken met gewone schoonmaakmiddelen.
Binnenin biedt hoogschuimrubber, dat bestand is tegen vervorming, patiënten comfort tijdens de behandeling. En het laconieke ontwerp van de tafel ziet er goed uit in elk interieur.
Massage apparatuur kopen

Als je de gepresenteerde massagetafel leuk vond, kun je deze voor een zacht prijsje kopen op de website ems-beauty.es. Aangezien we al vele jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten ervan vele malen winstgevender dan waar dan ook in het land. En bij de aankoop krijg je een garantiekaart als er problemen zijn.
Het is mogelijk om door heel Europa te laten bezorgen. Kies gewoon de koeriersdienst die bij je past. Neem contact op met onze manager om de juiste service te bepalen. U kunt hem bereiken via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter, dan bellen wij u tijdens kantooruren terug.
Specificaties:

Minimale hoogte - 68 cm

Maximale hoogte - 98 cm

Lengte - 195 cm

Breedte - 80 cm

Behuizing - metaal

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 3 stuks

Type regeling - elektrisch
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.