COSMETOLOGIE COUCH KPI-37 NUEVAS TRENDS

Productcode:
1445
Leverancierscode:
5441
EAN:
109094
Beschikbaar:
Op voorraad

2.150,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een functionele cosmetologiebank KPE-37. Met dergelijke praktische apparatuur kunt u veel procedures uitvoeren en de bank aanpassen aan de behoeften van de patiënt.
Voordelen van kiezen

KPE-37 is een exclusief massagetafelmodel met 4 verstelmotoren. De tafel is voorzien van een elektromotor, de verschillende secties worden automatisch aangepast. Hoogte, rug en beengedeelte worden automatisch aangepast via het bedieningspaneel.
Het onderstel van het ligbed is gemaakt van metaal en is zeer veilig en stabiel. Deze bank heeft afneembare armleuningen en hoofdsteunen, het onderste deel is in lengte verstelbaar. De hoes is gemaakt van hoogwaardig leermateriaal, dat gemakkelijk te desinfecteren is. De kleur van de omslag is een delicate ivoorkleur.
Met ultramoderne functies is de KPE-37 elektrische massagebank de beste in zijn klasse. Elke professional zou zo'n ligstoel in zijn salon moeten hebben!
Bezorging regelen

Als u geïnteresseerd bent in de gepresenteerde cosmetologiebank, kunt u deze kopen via de EMS-Beauty online winkel tegen de beste prijs in Europa. Omdat we al vele jaren rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels in het land. Daarnaast ontvangt u een garantiekaart.
Het is mogelijk om door heel Europa te laten bezorgen. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal binnenkort contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Minimale hoogte - 65 cm

Maximale hoogte - 95 cm

Lengte - 190 cm

Breedte - 76 cm

Behuizing - metaal

Aantal secties - 3 stuks

Aanpassingstype - elektrisch
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.