Pedicure stoel KPE-3709

Productcode:
1397
Leverancierscode:
2805
EAN:
109093
Beschikbaar:
Op voorraad

1.950,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar een comfortabele, betrouwbare en stijlvolle pedicurestoel? Dan is het model KPE-3709 uit de EMS-Beauty store de perfecte oplossing voor elke schoonheidssalon.
Waarom kiezen voor dit model?

De eigenaren van de pedicuresalon zijn verantwoordelijk voor de tijd die de cliënt in hun vestiging doorbrengt. Pedicurestoel KPE-3709 wordt een betrouwbare assistent bij het leveren van hoogwaardige diensten. Dit is een comfortabel model met een elektrisch mechanisme met vier motoren die verantwoordelijk zijn voor het omhoog en omlaag brengen van het hoofd- en beengedeelte. De stoel kan ook worden getransformeerd in een horizontale positie en worden gebruikt om massageprocedures of lichaamsverzorgingsmanipulaties uit te voeren.
De bekleding van de stoel is gemaakt van hoogwaardig blauw leer. En ze is niet bang voor vuil en of chemicaliën. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken, gemakkelijk te onderhouden, dus dit model zal u vele jaren van dienst zijn. Een high filler geeft uw klanten een gevoel van comfort en volledige ontspanning, op het moment dat de meester een pedicure tovert. Bovendien zal een interessant ontwerp er goed uitzien in elk interieur.
Interesse in de gepresenteerde apparatuur? Wees er dan snel bij om via de EMS-Beauty webshop voor een spotprijs een pedicurestoel te bestellen. Omdat we al vele jaren rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, waardoor de kosten van apparatuur een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels in het land. Daarnaast geven wij een servicegarantie af waarmee u verzekerd bent bij een storing.
U kunt de levering naar alle hoeken van Europa regelen. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.