Pedicure stoel KPE-8 LAVANDER HILL

Productcode:
1392
Leverancierscode:
2703
EAN:
109099
Beschikbaar:
Op voorraad

1.200,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in de nagelbranche presenteert ems-beauty.es een comfortabele en praktische KPE-8 Lavender Hill pedicurestoel. Het zal niet alleen comfort bieden aan de patiënt, maar ook aan de specialist, waardoor zijn workflow veel gemakkelijker wordt.
Voordelen van kiezen

Pedicurestoel KPE-8 Lavender Hill is een model met een elektromotor. Het bestaat uit drie delen, heeft een automatisch besturingssysteem, een goed testpaneel, evenals leer van hoge kwaliteit, omdat het een luxe body heeft. Maak je geen zorgen over de netheid en hygiëne van de stoel, want deze is ongelooflijk gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren met elk wasmiddel.
Het KPE-8 Lavender Hill-model is universeel en kan worden gebruikt voor verschillende soorten cosmetische ingrepen. Ze heeft afneembare armleuningen en de stoel verandert gemakkelijk in een massagetafel. Als u de stoel voor een bepaald doel gebruikt, zult u het flexibele platform en de verstelbare beencompartimenten waarderen.
De stoel is verkrijgbaar in goud en wit, waardoor hij prachtig in elk interieur past. Pedicure-, massage- en schoonheidssalons zullen baat hebben bij deze stoel omdat hij alle noodzakelijke parameters voor comfortabel werken belichaamt.
Plaats een bestelling

Als u besluit een pedicurestoel te kopen, kunt u dit tegen de beste prijs doen via het bedrijf European Medical Systems. We werken al vele jaren rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze apparatuur zijn veel winstgevender dan die van andere leveranciers. Bovendien leggen we de regels voor het gebruik van de stoel uit.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. En je kunt je bestelling in elke uithoek van Europa laten bezorgen of afhalen. Om de juiste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.