Cosmetologie bank KP-3

Productcode:
1298
Leverancierscode:
3569
EAN:
122350
Beschikbaar:
Op voorraad

340,00€

course-cert ce-cert

Massagetafel KP-3 werd gepresenteerd voor massage- en cosmetologiespecialisten in de EMS-Beauty-winkel. Dit model wordt gekenmerkt door een hoge sterkte en duurzaamheid, waardoor het tijdens elke procedure een onmisbare assistent van de arts zal worden.

Modelvoordelen
 
Een van onze meest populaire modellen is de KP-3 Beauty Massagetafel. Prijs en functionaliteit maken het betaalbaar voor elke lounge. De armleuning kan worden ingeklapt of helemaal worden verwijderd. Afhankelijk van de beveiliging kan het hoofd- of beengedeelte in de gewenste richting worden gekanteld. Zelfs de hoofdsteun, met een gat voor het gezicht, is afneembaar.
Het onderstel van de tafel is gemaakt van metaal en de hoes is gemaakt van leermateriaal van aangename kwaliteit om aan te raken, dat kan worden gewassen met elk wasmiddel. De tafel is verkrijgbaar in wit en beige. Daaronder bevinden zich twee lades voor het opbergen van verbruiksartikelen. Maar wees voorzichtig: op verschillende modellen kunnen kleuren enigszins variëren, afhankelijk van de schermaanpassing.
Als u een massagetafel heeft gevonden die bij u past, kunt u deze via onze website bestellen tegen de fabrieksprijs. Wij leveren immers al jaren apparatuur rechtstreeks van hen. Bovendien krijgt u bij aankoop een coupon voor garantieservice.
Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van het land te bestellen. U kunt ook gebruik maken van de zelfbezorgservice. Om de optie te bepalen die bij u past, neemt u contact op met onze manager, die uw bestelling zal opnemen. En tegelijkertijd beantwoordt hij al uw vragen.

Specificaties:
Hoogte - 70 cm
Lengte - 182 cm
Breedte - 62 cm
Behuizing - metaal
Hoogte verstelbaar
Aantal secties - 3 stuks
Kleuren - wit
1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.