Massagetafel KRE 39 DAY DREAMS

Productcode:
1213
Leverancierscode:
3254
EAN:
125588
Beschikbaar:
Op voorraad

3.000,00€

course-cert ce-cert

De EMS-Beauty online winkel presenteert de KPE 39 Day Dreams cosmetologiebank voor drie secties. Met dergelijke apparatuur zal elke procedure een plezier zijn.
Modelkenmerken:

De ideale oplossing voor een schoonheidssalon of massageruimte is het KPE 39 Day Dreams 3-delig schoonheidsbed met elektrische verstelling. Het metalen frame en de elektrische start garanderen maximale betrouwbaarheid.
De kantel-/positiehoeken zijn instelbaar en hierdoor kan de cliënt in een anatomisch correcte massagepositie worden geplaatst. Bovendien zijn de armleuningen bevestigd aan speciale onderdelen, waardoor elke cliënt kan worden gepositioneerd volgens de anatomie van het lichaam.
De bank heeft een gezichtsgat dat kan worden afgedekt met het meegeleverde kussen wanneer het gat niet in gebruik is. Afmetingen 195x82x65 95 cm maken het mogelijk om met klanten van elk gewicht te werken. Modern en functioneel ontwerp ziet er goed uit in elke salon en zal een echte hulp zijn voor een massagetherapeut en schoonheidsspecialiste.
Bestelling levering

Als u geïnteresseerd bent in de gepresenteerde cosmetologiebank, kunt u deze voor de beste prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een grote selectie gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels. Bovendien krijgt u bij aankoop garantie op de dienst na verkoop.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt een bestelling laten bezorgen of gebruik maken van de ophaalservice. Neem contact op met de manager om de juiste optie te kiezen. Dit kan door de nummers op de site te bellen. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Minimale hoogte - 65 cm

Maximale hoogte - 95 cm

Lengte - 195 cm

Breedte - 82 cm

Behuizing - metaal

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 3 stuks

Type regeling - elektrisch
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.