Verwarmde pedicurestoel KPE-4

Productcode:
1390
Leverancierscode:
3742
EAN:
114877
Beschikbaar:
Op voorraad

2.275,00€

course-cert ce-cert

Als je je nagelsalon perfect wilt maken, heb je een pedicurestoel nodig. Op zoek naar het beste model, kijk naar KPE-4. Zo'n onmisbaar apparaat zal snel aan populariteit winnen bij de specialist en patiënten.
Waarom kiezen voor dit model?

De KPE-4 pedicurestoel is ontworpen voor pedicures, maar is ideaal voor vele andere schoonheidsbehandelingen, van massages tot ultrasone facelifts. Daarnaast is de stoel automatisch te bedienen. Deze stoel kan volledig horizontaal worden uitgeschoven en de poten zijn verstelbaar.
De stoel blijft zeer comfortabel, zelfs in uitgeklapte toestand, en is vrij ruim voor uw klanten (zelfs voor zwaardere bezoekers). De stoel is gemaakt in een lichte tint; De hoes is gemakkelijk schoon te maken en voelt prettig aan. Maar volgens de monitor kunnen kleuren er op verschillende apparaten iets anders uitzien.
Het stijlvolle ontwerp past gemakkelijk in het interieur van elke salon en het gemak van de filler biedt patiënten absoluut comfort tijdens de sessie. Al deze factoren maken de KPE-4-modellen een ideale keuze voor schoonheidscentra.
Uitchecken

Neem contact op met het bedrijf European Medical Systems nadat u hebt besloten een stoel voor een pedicure te kopen. We leveren al vele jaren gecertificeerde apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn veel winstgevender dan die van andere leveranciers. Daarnaast leggen we uit hoe je het meubel goed bedient en geven we een servicegarantie.
De bezorging gebeurt door heel Europa via verschillende koeriersdiensten. Je hebt ook een ophaalservice beschikbaar. Als je meer gedetailleerd advies nodig hebt, neem dan contact op met de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.