Pedicurestoel SPA LME-4 NATURAL SPA (ZD-925)

Productcode:
1438
Leverancierscode:
(ZD-925)
Beschikbaar:
Op voorraad

2.050,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems heeft het genoegen u de SPA-pedicurestoel LME-4 voor te stellen. De functionaliteit zal zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Modelkenmerken:

SPA pedicurestoel LME-4 is een unieke pedicurestoel, die helpt om werk van hoge kwaliteit te bereiken in overeenstemming met alle gezondheidsnormen, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende professionals.
Dit model is een hele set van een stoel en een hydromassage-voetenbad en een standaard om natte voeten onmiddellijk op te zetten en de meester toegang tot deze te geven. Dit gaat heel eenvoudig, aangezien de stoel is uitgerust met een comfortabele stoel voor een specialist.
De bekleding van de stoel is gemaakt van duurzaam leer en als vulmiddel is hoogschuimrubber gebruikt, dat lang zijn vorm behoudt. De bekleding is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, dus duurzaam.
Een sterk frame, waarop alles rust, garandeert een stabiele fixatie op de vloer en de mogelijkheid om diensten te verlenen aan klanten van verschillende groottes. Voeg daar een strak design aan toe dat naadloos in elk interieur past en je hebt het perfecte apparaat.
Uitchecken

Als je de perfecte spa-pedicurestoel hebt gevonden, kun je deze kopen via de EMS-Beauty online winkel tegen de beste prijs in Europa. We hebben een grote selectie gecertificeerde cosmetica-apparatuur, die we rechtstreeks van fabrikanten leveren, dus de kosten zijn veel winstgevender dan in andere winkels. Bovendien ontvang je bij je aankoop een garantiekaart en ben je beschermd in geval van een probleem.
Levering vindt plaats in heel Europa. Maar u kunt de goederen ook zelf uit het magazijn ophalen als u dat wilt. Om de juiste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.