Pedicurestoel SPA ZDC-929C (KME-1)

Productcode:
1439
Leverancierscode:
ZDC-929C
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.930,00€

course-cert ce-cert

Omdat we onze klanten diensten van de hoogste kwaliteit willen bieden, raden we aan om de SPA-pedicurestoel ZD-929C voor uw salon te kiezen. Dit is een ongelooflijk comfortabel meubel dat uw patiënten volledig zal ontspannen en ervoor zorgt dat ze steeds weer bij u terugkomen.
De juiste keuze voor uw bedrijf

SPA pedicurestoel ZD-929C is een innovatief pedicureapparaat dat bijdraagt ​​aan de hoogste kwaliteit van de procedure en is ontworpen om te voldoen aan het hele scala aan sanitaire eisen. Deze stoel is uitgerust met een comfortabele ovale pedicurebak, die is uitgerust met zes sproeigaten: elk van hen is onafhankelijk instelbaar, de keuze van de richting van de straal en de aanwezigheid ervan. Het oppervlak van de stoel wordt snel gereinigd door de eigenschappen van het productiemateriaal - hoogwaardig zuurbestendig acryl.
Met de juiste combinatie van instrumenten en meubilair zal de procedure niet alleen onbetwistbare voordelen opleveren, maar ook zeer comfortabel, ontspannend en plezierig worden voor de patiënt en de arts. Als gevolg hiervan zullen de benen de ideale positie vinden, zal de cliënt de zwaarte in de benen kwijtraken en ook aan kracht winnen. Een onderscheidend kenmerk van dit apparaat is het ozonsysteem, dat door een ontspannende massage de bloedcirculatie verbetert.
Als u al lang zo'n spa-pedicurestoel in uw salon wilt installeren, kunt u deze tegen de fabrieksprijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. De reden hiervoor zijn de jarenlange rechtstreekse leveringen van fabrikanten. In plaats van overladen, leren we hoe de stoel werkt en geven we een servicegarantie. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van Europa bestellen.
Meer advies nodig? Haal het op bij de winkelmanager op de telefoonnummers die op de site worden vermeld. Of laat een verzoek voor een terugbelverzoek achter, en u wordt tijdens kantooruren gecontacteerd voor hulp bij alle zaken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.