Pedicure stoel KP-23

Productcode:
1394
Leverancierscode:
3196
Beschikbaar:
Нет в наличии

550,00€

course-cert ce-cert

Een handige en betrouwbare pedicurestoel KP-23 wordt onder uw aandacht gebracht in de EMS-Beauty online winkel. Dergelijke functionele apparatuur zal de kwaliteit van uw procedures aanzienlijk verbeteren en patiënten gedurende het hele proces absoluut comfort bieden.
Voordelen van keuze

De ontwikkelaars van de multifunctionele stoel KP-23 hebben het ontwerp zeker met veel humor benaderd, waardoor het model eruitziet als een ruimterobot. Het idee bleek buitengewoon effectief: elk deel van de stoel is comfortabel, ruim en zacht, elk is ontworpen voor specifieke delen van het lichaam en wordt onafhankelijk geregeld door een specifieke procedure. Het gesplitste beengedeelte kan tot 90 graden worden neergelaten om de technicus toegang te geven tot elk been. En verwijderbare armleuningen kunnen worden verwijderd als ze de procedure verstoren.
Het gepresenteerde model is uitgerust met een hydraulisch mechanisme waarmee u de stoel gemakkelijk in een horizontale positie kunt veranderen. Deze wijziging maakt het mogelijk om lichaamsprocedures uit te voeren die absoluut comfortabel zijn voor mensen met verschillende lichaamsbouw. Een zachte, aangename vernauwing van duurzaam leer zal comfortabel zijn voor patiënten en geen allergische reacties veroorzaken, omdat dit materiaal veilig en milieuvriendelijk is.
Bovendien zal een interessant ontwerp er goed uitzien in het interieur van elke schoonheidssalon. Samen maken deze factoren de KP-23 een uitstekende keuze voor elk schoonheidscentrum.
Plaats een bestelling

Neem contact op met EuroMedSystems als u heeft besloten een pedicurestoel te kopen. Hier vindt u al jarenlang gecertificeerde apparatuur die rechtstreeks door fabrikanten wordt geleverd. Hierdoor zijn de kosten van cosmetisch meubilair in onze winkel veel winstgevender dan in andere. Bij aankoop ontvangt u ook een servicegarantie.
Levering vindt plaats in heel Europa via verschillende diensten. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Vul hiervoor een terugbelverzoek in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.