SPA pedicure stoel

SPA pedicure stoel

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van pedicurediensten. Onlangs is spa-pedicure erg populair geworden. Om deze procedure uit te voeren, heeft u een speciale stoel nodig.


Spa-pedicurestoel voor functionaliteit en comfort


De meeste schoonheidssalons bieden spa-pedicures aan. Op deze manier kan de cliënt zich op zijn gemak voelen en genieten van spabehandelingen in de gewenste pedicurestoel. Het is belangrijk dat de stoel functioneel en praktisch is. Als een klant in een stoel zit, weet hij zeker dat de schoonheidssalon goed is uitgerust en beschouwt hij deze als solide.

De spa pedicurestoel is in hoogte verstelbaar en dat komt allemaal door zijn multifunctionele eigenschappen. Besteed aandacht aan het bekledingsmateriaal, het moet duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn; de stoel moet gemakkelijk te onderhouden zijn en regelmatig worden gedesinfecteerd.


Uitgebreide keuze


Spa pedicure stoelen zijn verkrijgbaar in ons grote en gevarieerde assortiment. Dergelijke cosmetische apparatuur zal u niet alleen behagen met kwaliteit, maar ook met esthetiek en zal een aanvulling zijn op elk interieur van de cabine. Hier vindt u een verscheidenheid aan modellen, zowel duur als goedkoop, maar ze hebben allemaal meer comfort.

Een moderne spapedicurestoel kopen op de website van European Medical Systems betekent uw klanten een goed humeur bezorgen en hen zo goed mogelijk verzorgen.

Zorg voor de goede reputatie van uw schoonheidssalon en haast u om een ​​hoogwaardige luxe spa-pedicurestoel te bestellen in onze online winkel. U zult blij zijn met uw keuze!1 - 9 van 9 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€