Pedicurestoel KPE-1

Productcode:
1389
Leverancierscode:
KPE-1
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.499,00€

course-cert ce-cert

De functionele pedicurestoel KPE-1 is onder de aandacht gebracht van specialisten in de nagelindustrie en cosmetologie in de EMS-Beauty online winkel. Hiermee zal elke cosmetische ingreep zowel de klant als de meester plezier brengen.
Apparatuurkenmerken:

Pedicure en manicure brengen niet alleen veel plezier voor klanten, maar ook voor de schoonheidsspecialiste. Om het positieve effect te maximaliseren, zou het hoofd bedrijfscosmetiek zorg moeten dragen voor de volledige inrichting van zijn kantoor: te beginnen met de aanschaf van een professionele stoel.
De gepresenteerde versie van de stoel is de ideale keuze voor de beroepspraktijk. De stoel verandert automatisch de positie van de secties, wat het werk van een specialist met een patiënt vergemakkelijkt. Bovendien kan het worden gebruikt voor andere belangrijke cosmetische en medische procedures. Door hem te kopen, koopt u een stoel voor vele doeleinden in uw salon.
Mensen die een manicure komen halen, zitten graag in deze comfortabele stoel, en niet op een oncomfortabele bank of onprofessionele stoel. Pedicurestoel KPE-1 is de oplossing voor veel problemen in de ontwikkeling van de cosmeticabranche. De stoel wordt aangedreven door een standaard spanningsbron en heeft vier motoren. De stoelverstelpoten zijn lang. Stoel maat 86 71 cm 190.
Uitchecken

Nadat u een geschikte pedicurestoel heeft gevonden, waarvan de prijs gunstig is, bestelt u deze via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. En we geven een servicegarantie, waarmee je verzekerd bent bij storingen.
Levering vindt plaats in heel Europa. Je hebt ook een ophaalservice beschikbaar. Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Bel ons hiervoor op de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een verzoek achter, en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.