Pedicure stoel KP-11

Productcode:
1395
Leverancierscode:
KP-11
Beschikbaar:
Нет в наличии

579,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in cosmetologie en massage presenteert de website ems-beauty.es een functionele en comfortabele cosmetologiestoel KP-11 stoel. Door in dergelijke meubels te investeren, krijgt u uw geld snel terug, omdat de stoel u en uw patiënten ongelooflijk veel comfort zal bieden.
Modelkenmerken:

Schoonheidsspecialist stoel KP-11 kan worden gebruikt in standaard stoelpositie en praktische tafelpositie. Indien nodig kunt u de patiënt in een andere tussenpositie plaatsen. Daarnaast heeft de stoel KP-11 de mogelijkheid om de hoogte van de zitting ten opzichte van de vloer te verstellen. De armleuningen zijn niet vast en kunnen daarom eenvoudig worden verwijderd.
Zelfs als uw patiënt te zwaar is, kan dit cosmetische meubel tot 250 kg weerstaan. De afmetingen van de stoel in tafelstand zijn 185 centimeter; in stoelpositie 1 meter en een maximale breedte van 62 centimeter. Dit model stelt u dus in staat om de hoogte van de stoel in een breed bereik aan te passen aan de behoeften van verschillende patiënten.
De stoel is bedekt met een materiaal dat bestand is tegen algemene desinfectie (ook door chemische methode). En het laconieke ontwerp past perfect in elk interieur. Wij geloven dat de KP-11-stoel een trouwe metgezel zal worden voor het uitvoeren van verschillende soorten procedures.
Koop een schoonheidsstoel

Bent u geïnteresseerd in de gepresenteerde cosmetische bank? Je kunt het kopen via de EMS-Beauty winkel tegen de beste prijs in Europa. Omdat we al meer dan 10 jaar apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan die van andere leveranciers. Bovendien geven we een servicegarantie.
U kunt uw bestelling op een voor u geschikte manier ontvangen. Het kan zowel bezorging in elke uithoek van het land zijn, als zelfbezorging. Neem voor hulp contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij je past. Laat een verzoek voor een terugbelverzoek achter en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om u bij alle zaken te helpen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.