Pedicurestoel SPA ZD-905

Productcode:
1443
Leverancierscode:
1443
Beschikbaar:
Нет в наличии

639,00€

course-cert ce-cert

In de online winkel van EMS-Beauty wordt de pedicurestoel ZD-905 SPA onder uw aandacht gebracht. De mogelijkheden zullen niet alleen klanten, maar ook de meest ervaren professionals aangenaam verrassen.
Functionele kenmerken

SPA-pedicurestoel ZD-905 is een functioneel model dat zes soorten massage kan uitvoeren - shiatsu, tikken, kneden, wrijving, pletten, pulsatie. Automatische vormherkenning en micro-aanpassing aan spiermassage en specifieke punten op basis van een vooraf geselecteerd programma stelt u in staat de intensiteit en breedte van de belichting aan te passen. En de functies van het bedieningspaneel vergemakkelijken de hele workflow.
De uitrusting van de stoel omvat ook een massagetijdinstelling en verstelbare heen en weer stoelen. En een verandering aan de achterkant stelt u in staat om de karakteristieke vibrerende massage van de stoelen te installeren. En de functie van rolmassage stelt u in staat behandelingen in de borstkas, lumbale regio uit te voeren. Voeg daarbij de mogelijkheid om gelijktijdig in alle drie de zones te werken, en eventueel een of twee zones, en je hebt het perfecte model.
Voorzien van brede armleuningen voor de mogelijkheid tot het uitvoeren van een manicure. Daarnaast kunt u elke bekledingskleur kiezen die eenvoudig in het interieur van uw schoonheidssalon te integreren is. Al deze factoren maken het gepresenteerde model een uitstekende oplossing voor uw schoonheidssalon!
Uitchecken

Neem contact op met het bedrijf European Medical Systems nadat u hebt besloten een spa-pedicurestoel te kopen. We hebben een enorme catalogus met gecertificeerde cosmetica-apparatuur, zonder welke het werk van een schoonheidssalon onmogelijk is voor te stellen. En de kosten zijn 10% lager dan in andere winkels, omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. En u kunt levering bestellen in alle steden in Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.