Pedicurestoel SPA LME-2 NAILS SPA (ZD-910B)

Productcode:
1437
Leverancierscode:
1437
Beschikbaar:
Op voorraad

2.950,00€

course-cert ce-cert

In de EMS-Beauty webshop wordt de pedicurestoel ZD-910B onder de aandacht gebracht van specialisten. Met dergelijke apparatuur kunt u uw klanten gemak en comfort bieden, zodat ze meer dan eens bij u terugkomen.
Waarom kiezen voor dit model?

Deze pedicurestoel is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig acryl, dat zeer gemakkelijk schoon te maken is. De zes stromen worden onafhankelijk aangepast voor straalrichting en straal aan/uit. Het is uitgerust met een ozonsysteem dat helpt bij het produceren van een ontspannende voetmassage. Onthoud dat ozon een uitstekend ontsmettingsmiddel is en ook de zuurstofcirculatie in alle weefsels verbetert.
De schoonheidsspecialiste kan zowel manicures, pedicures als behandelingen doen die worden aangeboden met een whirlpool voor maximaal comfort voor de klant en dankzij het unieke ovale blad. De pedicurestoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van een verstelbare draaibare zitting en grote armleuningen. Platformhoogte en -afstand zijn geschikt voor elke klant. De stoel is verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren.
Als u besluit een pedicurestoel te kopen, neem dan contact op met de EMS-Beauty webshop. Hier kunt u gecertificeerde cosmetica-apparatuur kopen, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. Bovendien krijg je bij de aankoop een servicegarantie.
Het is mogelijk om door heel Europa te laten bezorgen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken. U kunt ons ook bellen op de telefoonnummers die op de website staan ​​vermeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.